Visgi dabar jau aišku, kad princo Harry verslo planas žlugo. Sutartis su juo nutraukta, jis neišleido nė vienos tinklalaidės.

Kaip rašo „Bloomberg“, anoniminiai šaltiniai atskleidė Harry puoselėtas idėjas. Į pokalbius jis kvietė begalę svečių, bet šie nesutiko duoti interviu. Su žinomais žmonėmis Harry ketino pasikalbėti apie vaikystėje patirtas traumas.

Vaikystės traumų temą princas Harry, pasirodo, norėjo pagvildenti ir su Vladimiru Putinu, Donaldu Trumpu bei Marku Zuckerbergu. Jis manė sugebėsiąs įtikinti juos duoti interviu. Skandalingasis karaliaus Karolio III sūnus į savo tinklalaidę ketino pasikviesti net Romos popiežių.

„Harry puoselėjo tėvystės temai skirto šou idėją. Jo laidose turėjo būti paliesti ir tokie klausimai kaip klimato kaita ir religija. Harry tikėjosi, kad laidoje, skirtoje religijai, sutiks sudalyvauti popiežius Pranciškus. Kai kurie tinklalaidžių vedėjai tokių idėjų įgyvendinimą laikė, švelniai tariant, abejotinu. Juk tokie žmonės kaip V. Putinas ir M. Zuckerbergas retai sutinka duoti interviu net tokiomis temomis, kurios juos domina, todėl apie tokius klausimus kaip auklėjimas ir vaikystės traumos negali būti nė kalbos. Taigi, nė viena Harry planuota tinklalaidė taip ir neišėjo“, – rašo „Bloomberg“.

Pats princas Harry, kaip žinia, net labai linkęs atvirauti. Po skandalingo išvykimo iš Londono, Elžbietos II anūkas ir jo žmona Meghan Markle davė ne vieną interviu, leido knygas ir pasakojo tai, apie ką karališkųjų šeimų atstovai paprastai nekalba. Pavyzdžiui, autobiografinėje Karolio III sūnus knygoje galima rasti epizodą apie nuo šalčio nukentėjusį penį. O neseniai visi gavo progą sužinoti, su kuo princas Harry prarado nekaltybę.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)