Vyras įsidarbino antrininkų agentūroje 2017-aisiais – iki tol metų metus praeiviai jį sustabdydavo gatvėje ir sakydavo, kad yra panašus į princą.

Nors gali pasigirti pakankamai stabilia karjera, R. Whittockas prisipažino, kad buvo sunerimęs dėl savo ateities, kai 2020 m. princas Harry ir jo žmona Meghan Markle nusprendė pasitraukti iš karališkosios šeimos.

Laimei, princo Harry antrininko populiarumas tik išaugo.

„Galvojau, kad teks ieškotis kito darbo, – naujienų agentūrai „South West News Service“ sakė iš Šiaurės Kento kilęs R. Whittockas. – Bet netrukus paaiškėjo, kad Sasekso kunigaikštis ir kunigaikštienė iš viešumos niekur nedingo.“

Princo Harry antrininkas su Meghan Markle antrininke

Nors persikėlė gyventi į Jungtines Amerikos Valstijas (JAV), princas Harry neseniai išleido knygą, dalyvavo savo tėvo karūnavimo ceremonijoje, be to, jam iškelta keletas bylų, todėl pastaruosius kelerius metus jo antrininkas nesėdėjo be darbo.

„Man patinka mano darbas, – pareiškė R. Whittockas. – Man labai pasisekė, kad atrodau kaip vienas daugiausiai žiniasklaidos ir visuomenės dėmesio sulaukiančių vyrų pasaulyje.“

Už panašumą į princą Harry jis gavo keletą apdovanojimų, pavyzdžiui, 2018 m. laimėjo „EasyJet“ surengtą „Geriausio princo Harry antrininko Europoje“ konkursą. Ši pergalė tapo dideliu postūmiu tolesnei karjerai.

Taip pat jis 2018 m. dalyvavo privačiame milijardieriaus gimtadienio vakarėlyje Makau, o 2020-ųjų pradžioje Tel Avive filmavosi televizijos reklamoje.

Princo Harry antrininkas su Meghan Markle antrininke

R. Whittockas ir jo sužadėtinė, 26-erių metų amžiaus Maria Bogatyreva, yra dideli karališkosios šeimos gerbėjai ir viliasi vieną dieną susitikti su jos nariais.

„Kai man buvo 13-a, Londone žiūrėjau karinį paradą, taip pat neretai stebėdavau, kaip keičiasi sargybiniai, – nurodė jis. – Visada buvau didelis karališkosios šeimos gerbėjas.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)