Vaikai drauge su tėvais ėjo procesijoje iki Velingtono arkos.

Palydai išsirikiavus paskui karalių Karolį III ir vyresniuosius karališkosios šeimos narius, iš lūpų skaitantis Jeremy Freemanas pastebėjo, kad princas George‘as gnybtelėjo seseriai. Charlotte aiktelėjo, atsisuko į brolį, paskui pasisuko į priekį ir ištarė: „Oj.“

Kai kuriems iš karališkosios šeimos narių tai pasirodė netgi žavu, pvz., Meghan Markle palenkė į šoną galvą ir nusišypsojo vaikams.

Tačiau Camillai incidentas nepatiko, ji suraukė antakius ir paliepė Kate: „Pasiimk ją [prie savęs].“

Visa tai užfiksavo atsisveikinimo su karaliene ceremoniją filmavusi televizija, o akylesni žiūrovai pastebėjo, kas įvyko tarp Charlotte's ir George‘o.

„Regis, princas George‘as ir princesė Charlotte apsipyko. Bet jūs tik pažiūrėkit į karalienę konsortę Camillą, – parašė tviteryje vienas iš stebėjusių ceremoniją.

„Ką atsisukusi pasakė Charlotte? Oho? Oj? Karvė? (angl. k. „cow“ (karvė) skamba panašiai kaip jaustukas „oj“ (angl. ow“))?“ – klausė kitas.

Pasak kitų skaitymo iš lūpų ekspertų, brolis ir sesuo ir daugiau kalbėjosi. Vienu metu Charlotte, pasak ekspertų, sakė George‘ui: „Nulenk galvą.“ Panašu, kad ji priminė karališkojo protokolo taisykles – kad reikia nulenkti galvą, kai pro šalį vežamas karstas.

Princas George‘as paklausė sesers ir palenkė galvą.

Manoma, kad princas George‘as ir princesė Charlotte, kurie yra antroje ir trečioje eilėje į sosto paveldėjimą, dalyvaus su tėvais ir karaliaus Karolio III karūnavimo ceremonijoje kitais metais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)