Trečia eilėje prie sosto esanti Charlotte, būdama vos dvejų, galėjo kalbėti mažiausiai dviem kalbomis.

Prieš pradėdama lankyti darželį, mergaitė laisvai kalbėjo gimtąja anglų kalba ir mokėjo nemažai frazių ispanų kalba, kurių pramoko iš savo ispanų kilmės auklės. Šaltinis „People“ žurnalui sakė, kad princesė Charlotte „labai meili ir pasitikinti savimi“, moka nemažai ispaniškų žodžių.

Kartu su vyresniuoju broliu princu George‘u ir jaunesniuoju broliuku Louisu Charlotte lanko „Lambrook“ mokyklą Berkšyre. Šiuo metu karališkosios šeimos atžalos mėgaujasi vasaros atostogomis, neabejotinai leidžia laiką ir su tėvais – Velso princu Williamu ir princese Kate Middleton.

Mokykloje princesė Charlotte vadinama kitu vardu, su ja elgiamasi ne kaip su karališkosios šeimos nare, o kaip su paprasta mokine. Tikrasis princesės vardas yra Charlotte Elizabeth Diana, o oficialus titulas – jos Karališkoji didenybė Kembridžo princesė Charlotte. Kadangi tiek žodžių tiek vaikams, tiek mokytojams nemenkas iššūkis, mokykloje ji vadinama tiesiog Charlotte Cambridge.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją