Tačiau artimiausius mėnesius Kate Middleton teks gyventi Kensingtono pilyje be vyro. Ji priiminės įvairių institucijų atstovus, kad geriau suprastų savo kaip hercogienės ir D. Britanijos princo sutuoktinės pareigas, rašo Tochka.net.

Princas Williamas nerimauja, kad jo žmona jausis vieniša, todėl ir pasiūlė Pippai Middleton pagyventi su seserimi.

„Pippa ir Catherine nekantriai laukia momento, kai įsikurs drauge. Pippa neseniai leido laiką su Catherine Velse ir ji tuo labai džiaugėsi. Williamas ramus, nes Pippa prižiūrės seserį, o jis bus tikras, kad jai nieko nenutiko. Princas labai nenorėtų pakartoti situacijos, kai princesė Diana pirmuosius kelerius santuokos metus jautėsi atskirta nuo išorinio pasaulio, pasimetusi, izoliuota ir vieniša“, – papasakojo karališkosios šeimos bičiulis.

Princui Williamui svarbu, kad Kate tinkamai atstovautų karališkajai šeimai, tačiau jis nenori, jog jai būtų daromas per didelis spaudimas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją