Skelbiama, jog 88 metų karalienė Elžbieta II nepagailėjo 8 mln. svarų (34,58 mln. Lt) ir savo anūkui, kuris yra antras eilėje į sostą, bei jo žmonai Kate Middleton padovanojo 2008 metų sraigtasparnį „Agusta A109S Grand“.

Kembridžo kunigaikštis ir kunigaikštienė, mažojo princo George tėvai, sraigtasparniu yra keliavę kelis kartus – dar prieš vestuves. Nuspręsta, jog saugiau naudotis vienu sraigtasparniu, o ne kas kartą nuomotis vis kitą. Be to, naujuoju sraigtasparniu jaunoji karališkoji šeima keliaus stilingai ir prabangiai.

Prabangus sraigtasparnis, kurio pirmaisiais šeimininkais tapo būtent Williamas ir Kate, gali gabenti septynis keleivius, patogiai įsitaisiusius odinėse kėdėse.

Sraigtasparnis ore gali išbūti keturias su puse valandos, skristi 290 kilometrų per valandą greičiu ir įveikti 850 kilometrų atstumą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (78)