Jacqui Press FEMAIL teigia, kad mažasis karališkosios šeimos narys vyresnei seseriai pirmiausia pasakė „Taip“, o tada – „Žiūrėk, mojuoja“. Netrukus pridūrė „Taip, žinoma“ ir laimingas nusišypsojo, toliau pro mašinos langą mojuodamas smalsuoliams.

Charizmatiškasis princas Louisas kone visais atvejais tampa tikra karališkųjų renginių žvaigžde (yra rodęs mamai liežuvį ir dramatiškai užsidengęs ausis Bakingamo rūmų balkone), tad savo gerbėjų nenuvylė ir šią ypatingą dieną.

Jauniausia Velso princo ir princesės atžala, kuriam balandžio 23 dieną sukako penkeri, Vestminsterio abatijoje tirpdė visų susirinkusių ir ceremoniją stebėjusių širdis. Ketvirtas eilėje į sostą esantis princas, pasipuošęs „Savile Row“ kostiumu, karūnavimo metu akivaizdžiai nuobodžiavo ir žiovavo. Vaikas dairėsi aplinkui ir rodė pirštu į sudominusius objektus. Šalia jo sėdėjo princesė Charlotte. Seseriai pabandžius brolį sudominti ceremonija, Louisas į sesers pamokymus paprasčiausiai nekreipė dėmesio.

Princas Louis'as

Ceremonijos metu nuobodžiaujantis vaikas buvo ėmęs neramiai muistytis ir makaluoti kojomis, dėl jo jį tyliai drausmino mama Kate Middleton. Galiausiai mažasis princas susiraukęs sukrito savo sėdimoje vietoje, taip duodamas aiškiai suprasti, kad tokia sudėtinga ceremonija tikrai ne pats tinkamiausias užsiėmimas penkerių metų berniukui.

Nors buvo planuojama, kad jauniausia Velso princo atžala karūnavimo ceremonijoje nedalyvaus, paskutinę minutę šeima nusprendė įtraukti ir jį.

Naujausiais duomenimis, ryt Vindzore vyksiančiame šventiniame koncerte princas Louisas nedalyvaus.

Praeitais metais, birželį, per Vėliavos pagerbimo šventę Louisas visus sužavėjo savo grimasomis, o neapsikentęs lėktuvų skleidžiamo triukšmo galiausiai demonstratyviai užsidengė ausis.

Šiandien į ceremoniją princas Louisas ir princesė Charlotte atvyko be vyriausiojo brolio, devynerių princo George‘o, kuris senelio karūnavimo ceremonijoje užėmė garbės pažo pareigas.

Ypatingai progai princesė Charlotte, kaip ir mama Velso princesė, buvo pasipuošusi „Alexander McQueen“ drabužiais bei derančiu galvos papuošalu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją