Nors jo brolis Kembridžo kunigaikštis Williamas jau yra vedęs vieną šios pavardės savininkę – Kate Middleton, nepanašu, kad princas Harry ketintų sekti vyresniojo brolio pėdomis.

Tiarą dėvinti Čilėje rodomo ryto šou „Bienvenidos“ vedėja Bernardita Middleton pareiškė norinti tapti jo žmona, rašo „The Telegraph“.

B. Middleton laukė princo Harry Santjago oro uoste, o jam vėlyvą vakarą atvykus ir dedant bagažą į vairuotojo vairuojamo automobilio bagažinę, ji pašaukė jį vardu.

Tačiau tai nebuvo istorijos pabaiga. B. Middleton ir princo Harry keliai dar kartą susikirto Santjage, B. Middleton pašaukė princą Harry, kai šis Plaza de la Ciudadania aikštėje dėjo vainiką pagerbdamas Čilės įkūrėją Bernardo O‘Higginsą.

Trumpai pasivaikščiojęs, princas Harry priėjo prie B. Middleton ir pasakė: „Jūsų balsą girdėjau jau vakar“.

„Man patinka jūsų tiara, labai šmaikštu. Kam jūs dirbate?“- pridūrė jis.

„Aš esu Middleton, mano pavardė tokia pati kaip ir princesės Kate, aš būsiu tavo žmona, Harry“, - mojuodama padirbtu žiniasklaidos akreditacijos pažymėjimu sakė ji.

Princui Harry šis jį persekiojančios reporterės B. Middleton siūlymas ją vesti sukėlė šypseną ir jis sparčiu žingsniu nuėjo tolyn.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)