Naujienų portalas „Dailymail“ rašo, kad Harry iš Londono išskrido balandžio 20-osios popietę, praėjus vos trims dienoms po princo Philipo laidotuvių.

Nors buvo manoma, kad princas gimtojoje Anglijoje užsibus kiek ilgiau, deja, pratęsti viešnagės jis nepanoro.

Kalbama, kad taip ir liko neišspręstas klausimas, kodėl Harry ir Meghan skandalingame interviu TV garsenybei Oprah išliejo gilias nuoskaudas ir taip pažemino karališkąją šeimą. Esą tai – smūgis peiliu į nugarą iš paties artimiausio žmogaus.

Po princo Philipo laidotuvių žiniasklaidai pro akis neprasprūdo faktas, kad broliai Williamas ir Harry koplyčią paliko drauge besišnekučiuodami. Tvirtinama, kad jų pokalbis vėliau truko bent keletą valandų.

Vėliau princai dalyvavo uždarame pokalbyje su tėvu princu Charlesu. Vis dėlto, dabar karališkajai aplinkai artimi šaltiniai tvirtina, kad broliai galiausiai pasirinko tik dviejų asmenų pokalbį už uždarų durų.

Kadangi būtent po šių šeimos pokalbių princas Harry netikėtai paliko šalį ir grįžo pas sutuoktinę Meghan Markle, manoma, kad vis dar gilių žaizdų dėl šeimos pažeminimo taip ir nepavyko užglaistyti.