Meghan prisipažino, kad visai neseniai savo penkerių mėnesių sūnų Archie nusivedė į pirmąją žaidimų grupę, kur jam labai patikę. Karališkieji tėvai taip pat patvirtino, kad jų sūnus paveldėjo bene ryškiausią tėvo bruožą – raudonus plaukus.

„Tai kuo puikiausiai matoma jo antakiuose“, – teigia laimingi tėvai.

Princas Harry ir Meghan Markle

Harry ir Meghan renginyje praleido šiek tiek laiko bendraudami su vienuolikmete Milly Sutherland ir jos 50 metų mama Angela. Apdovanojimų ceremonija vyko spalio 15 dieną „Royal Lancaster“ viešbutyje. Mama ir dukra tiesiai šviesiai paklausė, ar Archie raudonplaukis – kaip ir jo tėtis.

„Meghan pareiškė, kad neabejotinai taip, o tai labai ryškiai galima pamatyti pažvelgus į jo antakius. Harry pareiškė, kad pirmuosius penkis savo gyvenimo mėnesius Archie visai neturėjo plaukų, jis dėl to nerimavęs, bet, kai Meghan nusivežė sūnų į pirmąją žaidimų grupę, pastebėjo, kad tiek mažai plaukų turi (ar jų visai neturi) ir kiti vaikai“, – apie pokalbį su karališkąja šeima sakė Angela.

Kone iš karto po Archie gimimo gegužės 6 dieną visi pradėjo klausinėti ir spėlioti, į ką panašesnis poros pirmagimis – į mamą ar į tėvą.

„Visi sako, kad maži vaikai keičiasi kas dvi savaites. Laukiame nesulaukiame, kaip jis atrodys dar po mėnesio. Jo išvaizda keičiasi kiekvieną mielą dieną, taigi, niekada negalime žinoti“, – yra sakęs Harry.

Princas Harry ir Meghan Markle su sūnumi Archie

Dabar, praėjus penkeriems mėnesiams, galima drąsiai patvirtinti visų spėliones: mažasis Archie raudonplaukis kaip ir jo tėvas.

„Jis labai laimingas mažas berniukas. Labai mielas, putlių kojyčių ir raudonų plaukų. Jis tiesiog žavingas“, – PEOPLE patvirtino vienas šaltinis.

Harry ilgą laiką dėl savo plaukų spalvos sulaukdavo dėmesio ir netgi pašaipų. Praeitą savaitę jis suvienijo jėgas su dainininku Edu Sheeranu Pasaulinės psichinės sveikatos dienos proga. „Žmonės tiesiog nesupranta, ką reiškia būti tokiems kaip mes – nuolat klausyti tų pokštų ir kęsti patyčias. Manau, kad mums atėjo metas susikaupti ir pareikšti: mes – raudonplaukiai, ir nesusileisime“, – vaizdo įraše teigia E. Sheeranas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (29)