Kaip pranešama, Velso princas atšaukė finansinę paramą pašto paslaugai, kurią Sasekso kunigaikščiui ir kunigaikštienei teikdavo Klarenso rūmų personalas. Kalifornijoje gyvenantys Meghan ir Harry dabar skuba iki kito mėnesio pradžios prisitaikyti prie naujos situacijos.

Kaip praneša „The Telegraph“, nutarimas dėl adreso buvo priimtas po to, kai buvo patvirtinta, jog „Megxit“ yra ilgalaikis ir neatšaukiamas sprendimas.

Korespondencijos skyrių Klarenso rūmuose, oficialioje princo Charleso rezidencijoje, paprastai sudaro keturi darbuotojai. Šis skyrius tradiciškai atsakingas už Saseksų korespondencijos tvarkymą. Jis taip pat atsakingas už Kembridžo kunigaikščio ir kunigaikštienės bei Charleso ir Camillos korespondencijos tvarkymą.

Kiekvieną mėnesį išsiunčiami tūkstančiai atsakymų į gaunamus gerbėjų laiškus.

Sasekso kunigaikščiui ir kunigaikštienei artimas šaltinis „The Telegraph“ sakė, kad reikalai dėl naujojo adreso dar nesutvarkyti.

Šaltinis pridūrė, jog Meghan ir Harry įkurto „Archewell“ fondo puslapyje nurodomas jų adresas Los Andžele.

Panašu, kad pora sulauks tikro laiškų antplūdžio, kai šiemet pasaulį išvys antrasis buvusios aktorės ir princo Harry vaikas.

Meghan ir Harry interviu su Oprah Winfrey, pasirodysiantis sekmadienį Jungtinių Valstijų televizijos kanalo CBS eteryje, manoma, taip pat turėtų paskatinti laiškų bangą.

Oficialių karališkųjų pareigų Saseksai atsisakė 2020-ųjų kovą. Šį mėnesį buvo patvirtinta, kad buvusių pareigų vykdyti jie negrįš.

Nutraukę vyresniųjų karališkosios šeimos narių pareigų vykdymą, buvusi serialo „Suits“ („Kostiumuotieji“) žvaigždė 39-erių M. Markle ir 36-erių princas Harry įsikūrė Kalifornijoje. Jiedu įsigijo namus Montesite ir gyvena čia su savo sūnumi Archie.

Jų naujoji veikla už monarchijos ribų apima pelningus sandorius su „Netflix“ ir „Spotify“, numatančius laidų ir tinklalaidžių kūrimą.

Meghan ir Harry atviravo O. Winfrey apie „Megxit“ nekantriai laukiamame interviu.

Apie pasitraukimą iš karališkosios šeimos Harry jau pasakojo pasirodymo „The Late Late Show“ metu. Laida pasirodė šią savaitę.

Savo draugui Jamesui Cordonui princas Harry sakė: „Aš niekados nesistengiau pabėgti. Tai buvo veikiau atsitraukimas, o ne atsistatydinimas. Aplinka buvo tikrai sudėtinga – man regis, tą matė daugelis. Visi žinome, kokia gali būti Didžiosios Britanijos žiniasklaida. Visa tai kenkė mano psichinei sveikatai. Aš supratau, kad tai yra toksiška“.

Princas Harry pridūrė: „Tad aš pasielgiau taip, kaip pasielgtų bet kuris vyras ir tėvas – privalėjau iš ten ištraukti savo šeimą. Tačiau mes niekados nepabėgome. Kol man tai rūpės, nesvarbu, kokie sprendimai būtų priimami toje pusėje, aš niekados nebėgsiu. Aš visada prisidėsiu, tarnavimas valstybei yra mano gyvenimas, tad nesvarbu, kurioje pasaulio vietoje būsiu, šiuo atžvilgiu niekas nesikeis.

Klarenso rūmai situaciją komentuoti atsisakė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (212)