Prieš metus didžiulį kirminą įkūnijusi moteris šiemet pasirinko kiek spalvingesnį įvaizdį. Spermodelis vilkėjo įmantrų povo kostiumą, o tam, kad sukurtų ypatingą vizualą, su ja ant šventės metu nutiesto kilimo pasirodė dar 10 žmonių.

H. Klum kostiumą sudarė aptempta, mėlyna, aksominė glaustinukė, veidą puošė geltonas snapas, o viršugalvis buvo nusagstytas plunksnomis.

Kartu su H. Klum pozavo ir jos vyras Tomas Kaulitzas (34). Jis apsirengė dideliu baltu kiaušiniu, o dukra Leni Klum (19) pademonstravo grakščią figūrą išryškinusi rožine apranga.

Delfi primena, kad H. Klum kiekvienais metais demonstruoja ekstravagantiškus bei sudėtingus kostiumus. Prieš metus moteris apsirengė didžiuliu kirminu.

Vienintelė matoma dalis buvo veidas – akys ir šypsena, o likusią dalį dengė unikalus drabužis su ilga uodega. Kiek vėliau, vakarėlio metu H. Klum nusimetė storą kostiumą ir pasipuošė stulbinančiu, figūrą išryškinančiu bodžiu ir rudais batais.

Moteris teigė, kad šventei pradėjo ruoštis 11 valandą ryto, atskleidė, kad pirmas dalykas, kurį ji daro savo Helovino vakarėliuose, yra pasisveikinimas su visais svečiais ir bandymas išsiaiškinti, kas slepiasi po kiekvienu kostiumu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją