„Man buvo išties labai blogai, aš perrašiau savo testamentą“, – „Heart Radio“ laidoje Markui Wrightui pasakojo Pink.

Dainininkė sakė, kad vienu metu jau buvo pamaniusi, jog „abiem jau viskas baigta“, omenyje turėdama sūnų Jamesoną, rašo people.com.

„Paskambinau savo geriausiai draugei ir paprašiau: „Noriu, kad pasakytumei Willow, kaip smarkiai ją myliu“, – prisiminė dviejų vaikų mama.

Ji pridūrė: „Buvo išties labai baisu ir blogai“.

Tada atlikėja peržvelgė galimų klausimų, susijusių su vaikų auginimu, sąrašą, vertindama jį kaip galbūt paskutinę galimybę savo vaikams padaryti gerą įspūdį.

„Augindamas vaikus, galvoji: „Ką aš paliksiu savo vaikams? Ko aš juos mokau? Ar jiems šiame pasaulyje seksis? Ir ką aš turėčiau jiems pasakyti, jei žinočiau, kad tai yra paskutinė mano galimybė jiems kažką pasakyti?“ – M. Wrightui aiškino Pink.

Praėjusių metų gegužę artėjant Motinos dienai Pink parašė straipsnį „NBC News“, kuriame aptarė koronaviruso pandemiją ir savo pačios patirtį susidūrus su liga.

„Mano ir mano trimečio sūnaus kova su COVID-19“ buvo daugiausia fizinių ir emocinių iššūkių kelianti patirtis, su kuria man teko susidurti per visą motinystės laikotarpį. Net ir prabėgus ne vienai savaitei po to, kai sulaukėme teigiamo testo rezultato, mano sūnus vis dar sirgo ir karščiavo. Tai buvo siaubingas metas, nežinojau, ko toliau laukti“, – rašė Pink.

Dainininkė taip pat išreiškė dėkingumą už tai, kad turėjo galimybę naudotis ištekliais, padėjusiais jai pasveikti. Pink pabrėžė, jog „ne kiekviena šeima, ypač tos, kurios gyvena pabėgėlių stovyklose, lūšnynuose ar favelose, gali laikytis nurodomo socialinio atstumo“.

Netrukus po to, kai „Instagram“ papasakojo apie savo ir Jamesono diagnozę, Pink sakė, kad nors abu jau jaučiasi geriau, mažyliui „buvo sunkiausia“.

„Jamesonas išties sirgo labai sunkiai“, – „Instagram Live“ pokalbyje su savo drauge ir rašytoja Jen Pastiloff balandžio 4 d. sakė Pink.

„Tris pastarąsias savaites aš registravau jo ir savo simptomus. Prabėgus trims savaitėms, jo temperatūra vis dar siekė 38 laipsnius. Mes abu išgyvenome tikrus amerikietiškus kalnelius, o štai Carey ir Willow jaučiasi puikiai“, – pridūrė dainininkė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)