Apie tai, jog gruodį susituokusi pora suka skirtingais keliais, oficialiai patvirtino dainininkės ir aktoriaus atstovai.

„Liamas ir Miley susitarė išsiskirti. Augantys kaip asmenybės, besikeičiantys kaip partneriai, jiedu nusprendė, kad šiuo metu taip bus geriausia. Abu jie laiką nori skirti sau ir savo karjeroms. Nepaisant to, jie ir toliau liks atsidavusiais tėvais visiems savo gyvūnams. Prašome gerbti šį sprendimą ir jų privatumą“, – teigė M. Cyrus atstovas.

Kalbos apie 26-erių dainininkės ir 29-erių aktoriaus skyrybas viešumoje pasirodė šeštadienį, kuomet M. Cyrus paviešintoje nuotraukoje ji nebemūvi vestuvinio žiedo.

M. Cyrus ir Ch. Hemsworthas susipažino 2009 metais filmavimo aikštelėje ir nuo tada jų santykiai buvo audringi. 2012-aisiais pora susižiadėjo. Po metų išsiskyrė, vėliau vėl ėmė susitikinėti 2015-aisiais. Praėjusių metų gruodį jiedu iškėlė slaptas vestuves, apie kurias vėliau pranešė socialiniuose tinkluose.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)