Trečiadienį 37 metų modelis ilgame „Instagram“ įraše atskleidė, kad jiems gimė berniukas, kurį pagimdė surogatinė motina, skelbia metro.co.uk.

Laiminga mama Chrissy savo gerbėjams taip pat atskleidė mažylio vardą – jis pavadintas Wrenu.

Žvaigždė ir jos 44 metų „Grammy“ apdovanotas vyras jau augina šešerių metų Luną, ketverių metų Milesą ir penkių mėnesių Esti.

2020 metais Chrissy per patį nėštumo vidurį tragiškai neteko berniuko Jacko.

Savo įrašą Chrissy pradėjo paaiškindama, kad ji, „kiek tik save pamenanti“, visuomet troško keturių vaikų.

Podiumo žvaigždė taip pat pažymėjo, kad 2020 metais praradusi berniuką Jacką, ji nemanė, kad pati galėtų išnešioti daugiau vaikų, todėl po metų ji su Johnu kreipėsi į surogatinės motinystės agentūrą.

Ji pridūrė, kad maždaug tuo pačiu metu, kai pradėjo lauktis trečiojo vaiko, dukrelės Esti, gimusios sausio mėnesį, jie susipažino su „neįtikėtina, mylinčia ir gailiaširde“ surogatine motina Alexandra, kuri galiausiai pradėjo nešioti jos ir Johno sūnų Wreną.

„Po to, kai praradau Jacką, nemaniau, kad galėsiu pati išnešioti daugiau vaikų. Tiesą sakant, tuo laikotarpiu aš asmeniškai užblokavau daugelį savo pačios minčių, bet aiškiai prisimenu vieną dalyką, kad buvau apsupta žmonių, kurie norėjo užtikrinti, kad daugiau nebepatirsiu tokio skausmo ir netekties“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją