Prie dainininkės namų žmonės klojo gėles, atvirukus, nuotraukas, dėjo cigarečių pakelius ir degtinės butelius.

Kol kas policijos pareigūnai teigia, kad 27 metų moters mirties priežastys dar nenustatytos. Atlikėjos artimieji žiniasklaidai sakė, kad dėl netekties išgyvena didžiulį skausmą.

„Jos mirtis mūsų gyvenime paliko didžiulę prarają“, - teigiama šeimos pranešime spaudai.

Atlikėjos tėvas Mitchas Winehouse‘as mirus dukrai iš Niujorko, kur rengė džiazo koncertą, nedelsiant grįžo į Londoną.

Šeimos atstovas žurnalistams sakė, kad laidotuves norima surengti kaip įmanoma greičiau, tačiau dėl skrodimo ir policijos atliekamo tyrimo kol kas neįmanoma tiksliai nustatyti atsisveikinimo su visame pasaulyje žinoma atlikėja datos.

„Brit“ ir „Grammy“ apdovanojimais įvertinta dainininkė ne vienerius metus kovojo su priklausomybe nuo narkotikų ir alkoholio. Neseniai ji gydėsi reabilitacijos klinikoje.

Tačiau Londono policijos pareigūnai kol kas atsisako patvirtinti, ar A. Winehouse mirtis gali būti susijusi su narkotikais. „Nederėtų spėlioti, kokios galėjo būti mirties priežastys“, - sakė policijos atstovas Rajus Kohli‘s.

„Užjaučiu ne tik jos šeimą, bet ir tūkstančius ir milijonus jos gerbėjų visame pasaulyje“, - pridūrė policijos atstovas. Skelbiama, kad kol kas dėl atlikėjos mirties nesulaikytas nė vienas įtariamasis.

Atlikėją, kurios albumas „Back to Black“ buvo perkamiausių kompaktinių plokštelių sąrašų viršūnėje, jos pačios namuose aptiko vienas iš jai dirbusių apsauginių.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją