Užsienio naujienų portalas Unian.net skelbia, kad festivalyje, kurį organizuoja karą Ukrainoje palaikęs Rusijos oligarchas, buvo planuojamas Loreen koncertas.

Teigiama, kad festivalio organizatorius Aras Agalarovas ne kartą yra sakęs, jog geresnio Rusijos Federacijos prezidento rasti neįmanoma, todėl Vladimiras Putinas turi valdyti amžinai.

Nepriklausomo tinklaraščio apie „Euroviziją“ puslapis „Instagram“ tinkle skelbė, kad planuojama, jog atlikėja atvyks į Baku ir festivalyje pasirodys kartu su žinomais žmonėmis – Eminu, Ani Lorak ir kitais Rusijos atlikėjais.

„Dukart „Eurovizijos“ nugalėtoja Loreen atvyks į koncertą, rengiamą Baku. Loreen yra tarp dainininkių, kurios pasirodys „Dream Music Fest 2024“ festivalyje „Sea Breeze“, – buvo rašoma socialiniame tinkle šalia nuotraukos, kuri vėliau buvo pašalinta.

Tiesa, teigiama, kad Loreen dalyvavimas oficialiai dar nebuvo patvirtintas. Apie tai nieko neskelbė ir pati dainininkė.

Kiek vėliau festivalio puslapyje pranešta, kad Loreen savo koncerto čia nesurengs.

„Apgailestaudami norime pranešti, kad Loreen koncerto nebus. Loreen komentavo: „Mano koncertų vadybininkas Didžiojoje Britanijoje sužinojo kai kurias detales apie artėjantį „Dream Music Fest 2024“ Azerbaidžane, kurių anksčiau nežinojome. Dėl šios priežasties atšaukiame mano pasirodymą Baku dar prieš paskelbiant mano dalyvavimą“.
Loreen atšaukė savo pasirodymą Baku

Prisimenama, kad bene prieš metus Loreen išreiškė palaikymą Ukrainai. Ji pasakojo, kad ne kartą lankėsi ir koncertavo šioje šalyje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)