„Telegram“ kanale „NeMalachov Slivki“ teigiama, kad dainininkei atsinaujino vėžys, ir ji gydosi Amerikoje, tačiau daugiau informacijos nepateikiama.

„Situacija labai prasta. Sako, kad šansų nedaug. Sugrįžo vėžys. Prieš daug metų ji ten jau gydėsi“, rašoma naujienoje.

Priminsime, kad ilgą laiką L. Vaikulė niekam nepasakojo, kad sunkiai serga. Vėžio diagnozę atlikėja išgirdo 1991 metais, kai rastas piktybinis darinys, bet savo gerbėjams apie tai papasakojo tik po kelerių metų.

„Sako, kad kažką nugalėjau, įveikiau – tai netiesa. Tai likimas, man tiesiog pasisekė. Reiškia dar ne viską pasakiau, dar ne viską padariau, dar ne viską gyvenime supratau. Todėl ir manau, kad mano nuopelnų šioje istorijoje nedaug. Tiesiog atlaikiau man skirtą sunkų išbandymą. Medalio man niekas už tai neduos, nes ne nuo manęs tai priklauso, o nuo kažko ten, viršuje“, – viename interviu kalbėjo L. Vaikulė.

Dainininkė aktyviai pasisako prieš Rusijos karą Ukrainoje. Anksčiau dainininkė pasakojo apie vieną savo muzikantą, kuris tuo metu buvo Kyjive, ir ragino nutraukti karą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją