55 metų „Oskaro“ laureatas ankstų šeštadienio rytą socialiniame tinkle „Instagram“ pasidalijo vaizdo įrašu, kuriame padėkojo gerbėjams už jų maldas. Aktorius atsigauna po medicininės komplikacijos, kuri įvyko balandžio 11 d., kai buvo Atlantoje ir filmavosi filme „Back In Action“.

„Negaliu net nupasakoti, kaip man tai pagelbėjo“, – apie gerbėjų palaikymą kalbėjo jis. „Aš išgyvenau tai, ko maniau, kad niekada nepatirsiu“.

Foxxas sakė žinąs, kad daug žmonių laukė naujienų apie jo būklę, bet „atvirai pasakius, aš tiesiog nenorėjau, kad mane tokį pamatytumėte“.

„Noriu, kad pamatytumėte mane besijuokiantį, smagiai leidžiantį laiką, pokštaujantį, besifilmuojantį“, – sakė jis. – Nenorėjau, kad pamatytumėte mane, kai iš manęs išlindę vamzdeliai ir bandytumėte suprasti, ar man pavyks išsikapstyti“.

Aktorius teigė, kad jo sesuo Deidra Dixon ir jo dukra Corinne išgelbėjo jo gyvybę, taip pat dėkojo Dievui ir jį gydžiusiems puikiems medikams.

„Negaliu apsakyti, koks nuostabus jausmas, kai tavo šeima tokiu būdu susiburia. Jie mane apsaugojo“, – sakė jis. „Ir tai, tikiuosi, tokiomis akimirkomis gali justi kiekvienas“.

Jis taip pat skyrė šiek tiek laiko išsklaidyti gandams apie savo sveikatą.

„Dabar, žinote, tylint kartais viskas paleidžiama iš rankų. Žmonės kalba, kaip jaučiuosi, kai kurie sakė, kad esu aklas, bet kaip matote... akys veikia puikiai. Sakė, kad esu paralyžiuotas – nesu paralyžiuotas.“

„Bet aš išgyvenau... patekau į pragarą ir atgal“, – sakė Foxxas. „Ir mano kelias į sveikimą taip pat nebuvo lengvas. Bet aš grįšiu. Ir aš galiu dirbti.“

Susijaudinęs Foxxas sakė, kad vertina „visą meilę, kurią gavau“ per visą šį sudėtingą laikotarpį.

„Tačiau, kaip sakiau, tiesiog noriu, kad prisimintumėte mane dėl juokelių, kuriuos krečiau, mano kuriamus filmus – kai kurie iš jų geri, kai kurie ne, ir dainas, kurias dainuoju... Esu čia dėl puikių žmonių. Esu čia žemėje dėl Dievo“.

Jis baigė vaizdo įrašą sakydamas: „Aš grįžtu“.

J. Foxxas pirmą kartą nutraukė tylą gegužės 3 d. savo „Instagram“ tinkle rašytiniu pranešimu, kuriame gerbėjams pasakė: „Vertinu visą meilę! Jaučiuosi palaimintas“.

Kai 29 metų Corinne pirmą kartą paskelbė apie susirgusį aktorių balandžio 12 d., ji paaiškino, kad vyras atsigavo dėl to, kad buvo labai operatyviai sureaguota.

Tada, po mėnesio, Corinne paneigė pranešimus, kad šeima ruošiasi blogiausiam. Ji socialiniame tinkle „Instagram“ pasidalijo, kad aktorius „savaitė, kaip buvo išleistas iš ligoninės“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją