Pranešama, kad 2011 m. „Niujorko šešėlyje“ („A Place Beyond the Pines“) filmavimo aikštelėje susipažinę E. Mendes ir R. Goslingas gyvena atskirai, nes R. Goslingas filmuojasi Atlantoje.

„Tai nėra tiesiog paprastas stresas, susijęs su vaiko gimimu. Jie beveik nesikalba“, - patikino porai artimas šaltinis. „Eva jį atstumia“, - pridūrė jis.

Kaip rašo lifeandstylemag.com, A. Mendes atsisakė skristi į Atlantą, kad ten dirbantis mergaitės tėvas galėtų leisti laiką su neseniai gimusia dukra. „Vietoje to, kad grįžtų namo pas jas, jis skraido pirmyn atgal, nes tik taip jis gali pabūti su dukra“, - patikino porą pažįstantis asmuo.

Neseniai E. Mendes patikino, kad užgriuvusi motinystė ją labai vargina, tačiau ji vis dėlto atsisakė auklės paslaugų. Kadangi R. Goslingas šiuo metu yra toli, visa našta gula ant jos pečių.

Porai artimo šaltinio teigimu, A. Mendes ir R. Goslingui nusprendus pasukti skirtingais keliais, 40-ies A. Mendes tektų stoti į kovą dėl vaiko globos.

„Eva visą laiką praleidžia su vaiku, o Ryanas yra toli ir per daug dirba, todėl ji yra tikra, kad vaiko globa neabejotinai teks jai“, - patikino šaltinis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)