Aktorė (41 m.) pasakojo, kad prieš dešimt metų ji ir seksualiausiu vyru vadinamas aktorius (41 m.) nuėjo į kelis pasimatymus, o paskui nutiko tas nemalonus incidentas ir... „iki dabar nejauku prisiminti... šitokia gėda“, – pasakojo ji savo sekmadienio tinklalaidėje „Whine Down with Jana Kramer“.

Pasak jos, Ch. Evansas pakvietė ją į svečius su nakvyne tuo metu, kai mieste viešėjo jo draugai iš Bostono.


„Vakarienei valgėme šparagų. Aš nuėjau į tualetą, o jis ten apsilankė iš karto po manęs“, – pasakojo J. Kramer. Ji nuėjo miegoti anksčiau nei Ch. Evansas.

„Tai buvo paskutinis mūsų susitikimas; pamenu, jis išėjo iš tualeto, kai aš nusišlapinau privalgiusi šparagų, ir daugiau man neskambino. Šparagų gėdos taku išėjau iš jo namų“, – juokavo ji.

Nors po to vakaro jie netapo pora, ji pasakojo, kad aktorius (jis šiuo metu susitikinėja su aktore Alba Baptista) nuostabiai bučiuojasi ir yra labai seksualus.

Pernai nugirdusi, kad aktorius ieško merginos, ji visgi parašė jam žinutę socialiniame tinkle. Tinklalaidėje ji neatskleidė, ar jis jai atrašė. Gali būti ir taip, kad tuo metu Ch. Evansas kaip tik pradėjo susitikinėti su A. Baptista.


Praėjusią savaitę „People“ rašė, kad jie bendrauja jau beveik metus, o jų santykiai rimti. „Jie įsimylėję, Chrisas iki šiol nebuvo toks laimingas“, – pasakoj leidiniui šaltinis. Ji labai patinka ir jo artimiesiems, ir draugams.“

Netrukus po šios naujienos, Ch. Evansą ir A. Baptistą (25 m.) matė susikibusius už rankų vaikštinėjančius Centriniame parke.

Jiedu stengiasi neviešinti savo asmeninio gyvenimo, o J. Kramer tinklalaidėje mielai pasakoja apie savo romantinį gyvenimą.

Praėjusią savaitę ji šmaikštavo, kad buvęs trečias jos vyras Mike‘as Caussinas, už kurio buvo ištekėjusi 2015–2021 m., oralinį seksą su ja išbandė tik jiems susitaikius, po to, kai jis gydėsi priklausomybę nuo sekso klinikoje.

J. Kamer ir M. Caussinas buvo išsiskyrė 2016 m., kadangi jis buvo jai neištikimas, vėliau, po jo priklausomybės nuo sekso gydymo, jie susitaikė, tačiau galiausiai išsiskyrė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją