20-ies metų amžiaus D. Phillippe’as yra vienas iš dviejų Holivudo žvaigždės atžalų, kurių ji susilaukė su buvusiu vyru, aktoriumi Ryanu Phillippe’u (jiedu taip pat turi dukrą Avą, kuriai dabar 24-eri), skelbia unilad.com.

Ava dirba modeliu, o Deaconas studijuoja muziką Niujorko universitete ir su bičiuliais gyvena dideliame bute Vest Vilidžo rajone.

„TikTok“ garsenybė Calebas Simpsonas neseniai gatvėje „netikėtai sutiko“ (greičiausiai viskas buvo suplanuota iš anksto) D. Phillippe’ą ir paprašė aprodyti savo butą. Būsimo muzikanto paklausęs, kiek kainuoja nuoma, išgirdo paprastą atsakymą: „Vest Vilidžui būdingą kainą.“

Paskui aktorės sūnus aprodė butą, kurio viduryje yra įspūdingi spiraliniai laiptai. Nors jie atrodo išties šauniai, D. Phillippe’o teigimu, vėlai vakare ar naktį jais lipti nėra labai smagu, nes galima lengvai susitrenkti galvą. C. Simpsonas pasisveikino su D. Phillippe’o kambariokais ir nuėjo apžiūrėti vinilinėmis plokštelėmis nukabinėtą svetainės sieną. Tada 20-imtmetis parodė savo įtartinai švarų miegamąjį ir muzikos instrumentus.

Vaikino buto apžvalga:


Galiausiai D. Phillippe’as savo svečią drąsiai nusivedė į vonios kambarį, kuris, nepaisant ant grindų besimėtančio rankšluosčio, atrodo gana švariai, ypač turint omenyje, kad bute gyvena vien vaikinai.

Kadangi D. Phillippe’o tėvai yra garsūs žmonės, „TikTok“ naudotojai greitai nusprendė, kad buto nuomą apmoka būtent jie. Remiantis „Zumper“ informacija, vidutinė trijų miegamųjų buto Vest Vilidže nuomos kaina šiuo metu siekia 6 995 JAV dolerius (apie 6 450 eurų) per mėnesį.

„Vargšelis, verkšlena dėl būsto nuomos kainų Vest Vilidže, bet abu tėvai – garsūs aktoriai“, – pareiškė vienas naudotojas.

„Klausimas turėjo skambėti taip: kiek garsūs tėvai moka už nuomą Niujorke“, – pridūrė kitas.

Reese Witherspoon su sūnumi ir dukra

„Turtingi vaikai / garsenybių atžalos MĖGSTA nepaminėti savo nepaprastai turtingų tėvų“, – parašė trečias internautas.

„Tu ne tik studentas, bet ir turtingų tėvų vaikas!“ – priminė dar vienas naudotojas, tačiau pridūrė, kad D. Phillippe’as neatrodo „pasikėlęs“.

Nors vaikinas nepaminėjo savo tėvų, žmonės greitai susigaudė, kas jie tokie, nes D. Phillippe’as, kaip ir jo sesuo, yra tarytum savo žymiosios gimdytojos atspindys.

„Jis nepaprastai panašus į savo mamą, – kažkas pastebėjo. – Iš karto supratau vos ji pamatęs.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją