„Oskarų“ apdovanojimai transliuojami tiesiogiai ABC televizijos žiūrovams sekmadienio vakarą. Pradžia – 19 val. vakaro, o mūsų laiku – 1 val. nakties.

Tačiau ant raudonojo kilimo žvaigždės rikiuotis pradėjo gerokai anksčiau. Čia jų laukė gausybė žiniasklaidos atstovų. Tad prieš sėdant į paskirtas vietas, žvaigždės skiria laiko nuotraukoms ir interviu.

Tarp vakaro svečių - ir seniai matyti Brendanas Fraseris bei Fran Drescher. Atvyko nominuotieji Ryanas Goslingas, Emma Stone. Taip pat fotografams pozavo Eva Longoria, besilaukianti Vanessa Hudgens, Jamie Lee Curtis, Kirsten Dunst, Anya Taylor-Joy ir daugelis kitų garsių žmonių.

Organizatoriai pateikė ne vieną dovaną vakaro svečiams ir televizijos žiūrovams – tarp apdovanojimų bus rodomi menininkų pasirodymai. Vieną jų surengs kino žvaigždė Ryanas Goslingas.

Antrus metus iš eilės „Oskarų“ ceremoniją vesti patikėta Jimmy Kimmeliui. Tai jau ketvirtas komiko kartas apdovanojimų vedėjo vaidmenyje – anksčiau pagrindinį mikrofoną jam teko laikyti 2017 bei 2018 metais.

Šiemet ant scenos bus galima išvysti ir tokias žvaigždes kaip Nicolą Cage’ą, Michelle Yeoh, Octavia Spencer, Alą Pacino, Jennifer Lawrence, Zendaya, Matthew McConaughey, Ke Huy Quan, Dwayne'ą Johnsoną ir daugelį kitų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)