Aktorius (52 m.), iki šiol vaidinęs daugelyje populiarių filmų, „Entertainment Weekly“ laidoje „Around the Table“ pasakojo pažadėjęs savo žmonai Lucianai Barroso kurį laiką nesiimti kino vaidmenų, nebent sulauktų pasiūlymo iš režisieriaus Ch. Nolano.

„Galbūt skamba lyg prasimanymas, bet tai – tiesa“, – teigė jis. Laidoje dalyvavo ir pats režisierius bei filme „Openheimeris“ vaidinę Cillianas Murphy, Emily Blunt ir Robert Downey jaunesnysis.

Pasak M. Damono, po filmo „Tarp žvaigždžių“ jis nesulaukė kvietimo į kelis filmus, bet vis dėlto porų terapijoje, kurią lankė su žmona, išsiderėjo – jei sulauks pasiūlymo iš Ch. Nolano, tada imsis darbo.

„Nežinojau, ar jis ketina kurti naują filmą, ar ne, juk jis niekada nepasako. Jis tik ima ir staiga paskambina“, – pasakojo aktorius.

M. Damonas filme vaidina leitenantą generolą Leslie Grovesą, kuris vadovavo Manhatano projektui - atominės bombos kūrimui.

Neseniai interviu „YouTube“ kanalui „Jake‘s Takes“ aktorius dėkojo žmonai, kad ji padėjo jam ištverti karjeros sunkumus.

„Neminėsiu filmų pavadinimų, vis dėlto kartais sutinki filmuotis kino filme, kuris, paaiškėja, nėra tai, ko tikėjaisi, bet tu vis tiek toliau dirbi. Pamenu, kartą įpusėjome darbą, dar liko keli mėnesiai, <...> žmona padėjo man atsilaikyti, nes mane buvo apėmusi depresija“, – teigė jis.

Po 18 santuokos metų M. Damonas sako, kad apskritai už daug ką yra dėkingas žmonai: „Didžiąją dalimi esu jai dėkingas, kad tapau profesionaliu aktoriumi. O būdamas profesionaliu aktoriumi tu eini ir dirbi po 15 valandų per dieną, visą save atiduodamas. <...> Jei padarai maksimaliai, ką gali, esi profesionalas. Ji daug man padėjo šioje srityje“.

M. Damonas ir L. Barroso susituokė 2008 m.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją