Net keturios 23-ejų metų kosmetikos kompanijos savininkės ir realybės šou „Kardashianų šeima“ („Keeping Up With The Kardashians“) žvaigždės nuotraukos atsidūrė tarp dešimties populiariausių šių metų atvaizdų.

Antras pagal populiarumą – 2020-ųjų pradžioje sraigtasparnio katastrofoje žuvusi krepšinio legenda Kobe Bryantas. Tarp daugiausiai „Patinka“ surinkusių vaizdų – net dvi šio sportininko nuotraukos.

Abiejose jis nufotografuotas su LeBronu Jamesu. Kitos po dvi pozicijas dešimtuke užimančios žvaigždės – du futbolininkai: šiemet miręs žymusis Diego Maradona ir taip pat labai žymus Cristiano Ronaldo.

Kalbant apie konkrečias nuotraukas, pirmoje daugiausiai „Patinka“ surinkusių „Instagram“ įrašų sąrašo vietoje – C. Ronaldo 2020 m. lapkričio 25 d. įkelta nuotrauka.

Tai nespalvotas kadras, kuriame garsusis sportininkas pozuoja šalia Argentinos futbolo legendos D. Maradonos.

Ši nuotrauka surinko net 19 521 735 įvertinimus „Patinka“.

Nuotrauką papildė jausmingas prierašas: „Šiandien aš atsisveikinu su draugu, o pasaulis – su amžinu genijumi. Jis – vienas iš pačių geriausių – neprilygstamas stebukladarys. Išėjo per anksti ir paliko tuštumą, kurios neįmanoma užpildyti, tačiau paliko ir atminimą, kuris neišblės.“


Antroje vietoje pagal paspaudimų „Patinka“ skaičių – „Instagram“ paskelbta žinia apie filmo „Juodoji pantera“ („Black Panther“) žvaigždės Chadwicko Bosemano mirtį.

Šis įrašas surinko 19 113 392 įvertinimus „Patinka“.

Prie aktoriaus nuotraukos parašyta štai kas:

„Su giliu liūdesiu tenka pranešti apie Chadwicko Bosemano mirtį. Jis neprilygstamai įkūnijo T’Challą „Juodojoje panteroje“. Aktorius mirė savo namuose. Prie jo iki pat galo buvo žmona ir kiti šeimos nariai.“
Ši liūdna žinia buvo paskelbta 2020 m. rugpjūčio 28 d.


Trečioje sąrašo vietoje – Argentinos futbolininko Leo Messi 2020 m. lapkričio 25 d. įkelta nuotrauka. Šalia paties L. Messi nuotraukoje – D. Maradona.


Bendras nuotraukos įvertinimų „Patinka“ skaičius – 16 272 616.

„Ši diena ypač liūdna visiems argentiniečiams ir futbolo aistruoliams. Jisai išėjo, bet mūsų nepaliko, nes Diego – amžinas“, – rašoma nuotraukos komentare.

Ketvirtoje vietoje – nuotrauka iš K. Jenner „Instagram“ puslapio. Beje, pačios įžymybės kadre nematyti: nufotografuotas tiktai buvęs jos širdies draugas Travisas Scottas, laikantis savo ir K. Jenner dukrelę Stormi.

Net 15 993 585 internautai šią nuotrauką įvertino kaip patinkančią.

„Su gimtadieniu, geriausias tėti! Pamažu, bet užtikrinti imu pripažinti, kad Stormi – tėčio vaikas“, – pakomentavo nuotrauką realybės šou diva.


Šie kadrai į „Instagram“ puslapį buvo įkelti 2020 m. balandžio 30 d.
Akivaizdu, kad K. Jenner – tikrų tikriausia „Instagram“ žvaigždė. Jos profilį socialiniame tinkle seka net 206 mln. internautų. Nuotraukoms, kurios dažnai yra ne kas kita kaip „Kylie Cosmetics“ reklama, įžymybė paprastai pozuoja ypač prabangioje savo rezidencijoje, nesidrovėdama paafišuoti gundančių figūros linkių.

Penkta pagal paspaustų „Patinka“ skaičių – LeBrono Jameso įkelta nuotrauka. Jis pats čia vilki krepšininko uniformą ir sveikinasi su nežaidžiančiu, šalia aikštelės įsitaisiusiu Kobe Bryantu. Kad nuotrauka sulaukė didžiulio dėmesio, įrodo 15 472 231 įvertinimas „Patinka“.


Toliau – visas daugiausiai „Patinka“ surinkusių „Instagram“ 2020-aisiais paviešintų nuotraukų dešimtukas.

1. Cristiano Ronaldo su Diego Maradona – 19 521 735 įvertinimai „Patinka“
2. Chadwickas Bosemanas – 19 113 392 įvertinimai „Patinka“
3. Leo Messi su Diego Maradona, 16 272 616 įvertinimų „Patinka“
4. Kylie Jenner įkelta Traviso Scotto ir Stormi nuotrauka – 15 993 585 įvertinimai „Patinka“
5. LeBronas Jamesas ir Kobe Bryantas – 15 472 231 įvertinimas „Patinka“
6. Kylie Jenner įkelta Stormi nuotrauka – 15 353 899 įvertinimai „Patinka“
7. Kylie Jenner su Stormi – 14 453 487 įvertinimai „Patinka“
8. Cristiano Ronaldo su šeima – 14 312 597 įvertinimai „Patinka“
9. Kylie Jenner su Travisu Scottu – 14 215 212 įvertinimų „Patinka“
10. Kobe Bryantas ir LeBronas Jamesas – 14 182 904 įvertinimai „Patinka“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)