Prieš įžengdama į „Pearson Hardman“ biurą, Meghan kine atlikdavo daugiausia nedidelius vaidmenis. Ji vaidino barmenę filme „Remember Me“ („Prisimink mane“), kuriame filmavosi Robertas Pattisonas, taip pat atliko epizodinius vaidmenis filmuose „Horrible Bosses“ („Kaip atsikratyti boso?“), „Get Him To The Greek“ („Tempk jį čia“), „Random Encounters“ („Atsitiktiniai susitikimai“) ir „Dysfunctional Friends“. Ji taip pat šiek tiek dirbo lagaminėlio laikytoja televizijos žaidime „Deal or No Deal“.

Tačiau patekusi į serialą „Suits“, Meghan sulaukė savo sėkmės valandos ir užsitarnavo didžiulį (bei pelnytą) atlyginimą.

Aktorė, įkūnijusi Rachel Zane, nusifilmavo daugiau nei šimte „Suits“ serijų, kurios per „USA Network“ televiziją (o dabar per „Netflix“) buvo rodomos daugiau kaip septynis sezonus. Pranešama, kad už vieną seriją ji gaudavo 37 tūkst. svarų, o tai reiškia, kad per metus ji uždirbdavo 333 tūkst. svarų.

Pagal sutartį su serialo kūrėjais Meghan vis dar gauna honorarus už savo pasirodymus. Pasak „Marie Claire“, Meghan ir kitoms serialo žvaigždėms pinigai kapsi kiekvieną kartą, kai šis serialas parodomas per JAV arba „NBA Peacock“ srautinių transliacijų kanalus. Taip pat skelbiama, kad Meghan gaus pinigų ir iš „Netflix“, o tai yra gera žinia jai, nes šis serialas vis dar patenka tarp populiariausių transliacijų šioje platformoje.

Šaltinių teigimu, būtent šie honorarai padėjo Meghan ir princui Harry nusipirkti įspūdingus namus Montesito mieste, kai jie 2020 metais atsisakė karališkųjų pareigų ir paliko Jungtinę Karalystę.

Anot „Forbes“, Meghan indėlis perkant šiuos namus sudarė maždaug 2 mln. dolerių, kuriuos ji uždirbo už vaidmenis filmuose ir seriale „Suits“. Likusią sumą padengė princas Harry, gavęs palikimą iš savo mamos, princesės Dianos – apie tai jis prisipažino pats, kai apkaltino karalių Karolį nutraukus jam skirtą finansavimą.

Šviesiai tiesiai Oprah paklaustas, ar karališkoji šeima nebeskiria jam lėšų, Harry atsakė: „Taip, nuo pirmojo 2020 metų pusmečio, pirmojo ketvirčio. Tačiau aš turiu tai, ką man paliko mama, ir be šito mes būtume negalėję to padaryti“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją