Nors Chriso vaidmuo buvo toli gražu ne pirmas M. Lawrence‘o darbas plačiajame ekrane, jis padarė didelę įtaką aktoriaus karjerai ir asmeniniam gyvenimui. Ypač tai pasakytina apie amžinatilsį Robino Williamso tada ištartus žodžius, apsaugojusius jaunuolį nuo liūdnai garsėjančių nuosmukių, labai būdingų vaikystėje žvaigždėmis tampantiems aktoriams.

„Niekada to nepamiršiu. Jis pasikvietė mane į šalį ir anaiptol nebuvo nusiteikęs juokauti, buvo rimtas. Pasakė: „Nevartok narkotikų, Matthew.“ Kartais tas balsas apsaugo mane nuo kokio nors klaidingo žingsnio“, – vėliau portalui „Page Six“ yra sakęs M. Lawrence‘as.

Dėl vaidmens pripažinimo sulaukusiame filme M. Lawrence‘as pelnė gausybės paauglių merginų simaptijas. Su metais besipildant vaidmenų bagažui M. Lawrence‘o žvaigždė spindėjo vis ryškiau, be to, ką jau čia slėpti, vaikinas darėsi vis patrauklesnis. Kone visas šio aktoriaus gyvenimas yra susijęs su kino pramone: dėl talento ir puikios išvaizdos jis nestokojo vaidmenų ir negalėjo skųsti populiarumo trūkumu rašoma portale nickiswift.com.


Tačiau ar galite prisiminti, kada paskutinį kartą matėte garsųjį vaiką? Ar žinote, kaip M. Lawrence‘as atrodo šiandien? Nuo 1993-iųjų praėjo gerokas laiko tarpas, todėl natūralu, kad jis dabar suaugęs ir ganėtinai pasikeitęs, tiktai, kaip ir anksčiau, žavingas.

Filmavimosi partneriais dažnai tapdavo tikri broliai

M. Lawrence‘as, ypač paskutiniu praeito amžiaus dešimtmečiu, dažnai filmuodavosi kartu su ne mažiau šauniais broliais. Broliai Lawrence‘ai net buvo pagarsėję kaip gražuoliukų trejetas.
Nuo vyresniojo brolio Joey M. Lawrence‘ą skiria ketveri, o nuo jaunesniojo Andrew – aštuoneri metai. Trijulė vaidino brolius televizijos šou „Brotherly Love“, taip pat tokiuose filmuose kaip „Brothers of the Frontier“ ir „Horse Sense“. M. Lawrence‘ą buvo galima išvysti ir vyresniojo brolio sukurtoje situacijų komedijoje „Blossom“.

Nors aktoriaus talento M. Lawrence‘as jokiu būdu nestokoja, keletas vaidmenų jam atiteko iš esmės dėl puikios išvaizdos. Žvaigždė neabejotinai tapo savotiška puošmena tokiuose filmuose kaip 2002-aisiais išėjęs „Karšta pupytė“ („The Hot Chick“) ir iki pat praeito amžiaus pabaigos transliuotame seriale „Boy Meets World“. Nuo to laiko itin ryškių personažų M. Lawrence‘as beveik nesukūrė, bet vienu metu buvo nusiteikęs prisidėti įgyvendinant dar vieną brolių Lawrence‘ų projektą.

„Po 15 metų pertraukos vėl dirbame prie televizijos šou, – sakė M. Lawrence‘o brolis Joey 2017-aisiais. – Neturime jokio noro pakartoti „Brotherly Love“. Siekiame vėl susiburti, bet jau kaip suaugę žmonės.“

Nuo to laiko apie projektą nieko negirdėti, tačiau nekyla abejonių, kad televizijos auditorija dabar kaip niekad pasirengusi brolių Lawrence‘ų sugrįžimui į mažuosius ekranus.

Ne tiktai aktorius

M. Lawrence‘as toli gražu nėra vien tik vaidinti sugebantis dailaus veido savininkas. Jam talentų nepašykštėta. Vienas iš jų – dainavimas. Vokaliniais M. Lawrence‘o sugebėjimais buvo galima įsitikinti klausantis jo balso filmuose „Brotherly Love“ ir „Boy Meets World“, o 2014-aisiais jis su garsiaisiais broliais Joey ir Andrew įkūrė grupę pavadinimu „Still Three“. Po trejų metų pasirodė grupės singlas „Lose Myself“. Portalui „People“ M. Lawrence‘as tuo metu prisipažino, kad viskas prasidėjo nuo muzikos, o vaidyba tebuvo šalutinė kryptis.

„Nepaprastai gera sugrįžti prie šaknų“, – tada kalbėjo jis.


Nors kol kas tai yra vienintelė trejeto išleista daina, muzika tikrai nėra vienintelis kelias, kurį broliai Lawrence‘ai išmėgino be aktorystės. Būtent M. Lawrence‘as yra zoologas. Šį faktą jis paminėjo paparacams 2016-aisiais, paklaustas, ką mano apie „SeaWorld“. Tačiau tereikia peržvelgti aktoriaus „Instagram“ paskyrą, kad įsitikintume, jog jo įkeltas su gyvūnais susijęs turinys pranoksta žmogaus, tiesiog auginančio šunį, publikuojamus vaizdus. Nekyla abejonių, kad M. Lawrence‘ui gyvūnai svarbūs ir kad jis nori jais sudominti kitus. Kaip sakė jo žmona Cheryl Burke per 2018-aisiais duotą interviu, M. Lawrence‘as didžiuojasi savo gyvūnų ūkiu, dievina roplius ir jau 25-erius metus augina iguanas.

Taigi, M. Lawrence‘as – žmogus, gebantis dainuoti, vaidinti ir šį tą papasakoti apie gyvūnus. Ko dar galima norėti?

Su Cheryl Burke susituokė 2019-aisiais

Su būsima žmona, šokėja Cheryl Burke, M. Lawrence‘as susipažino 2006-aisiais, kai vyresnėlis brolis Joey dalyvavo šokių konkurse „Dancing With the Stars“. M. Lawrence‘as ir Ch. Burke iš karto pajuto abipusę trauką ir ėmė artimai bičiuliautis. Nepaisant puikaus starto, 2008-aisiais pora išsiskyrė.

„Išsiskyrėme ir nė karto net atsitiktinai nesusitikome, nors tai ir keista, nes gyvenama labai arti vienas kito“, – pasakojo Ch. Burke 2018-aisiais „Yahoo!“ gyvenimo būdo rubrikai.


Praėjus beveik dešimtmečiui du žmonės vėl pabandė sueiti į porą. Viskas prasidėjo, kai per 2016-ųjų Kalėdas, savo šeimos paraginta, šokėja pamėgino susisiekti su aktoriumi. Ch. Burke nesitikėjo, kad iš to kas nors išeis, tačiau suklydo. M. Lawrence‘as su džiaugsmu sureagavo į galimybė atnaujinti santykius. 2018-aisiais pora susižadėjo, o 2019-aisiais susituokė. Vestuvių iškilmės įvyko gegužę San Diege.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)