Neseniai Vladimirą Putiną remiančios žvaigždės buvo susirinkusios į didžiulį koncertą Lužnikų stadione, kur buvo minimos Krymo okupacijos metinės ir reiškiama parama Rusijos invazijai į Ukrainą.

Tarp pasirodžiusių atlikėjų buvo ir Polina Gagarina. Olia Poliakova prisipažino nesuprantanti, kodėl ši dainininkė nusprendė dalyvauti šiame koncerte, rašo stars.segodnya.ua.

„Ne žvaigždės, o Rusijos šou verslo skylės. Visi, palaikantys aną pusę, apskritai yra žudikai, jų rankos suteptos krauju. Tokie, kaip Polina Gagarina. Visiškai nesuprantu, ar jos vaikai buvo paimti įkaitais, ar per jos pasirodymą stadione buvo grasinama nukapoti vaikams rankas ir kojas. Niekaip negaliu pateisinti to, ką ji padarė. Toks talentingas žmogus paaukojo savo talentą ant blogio altoriaus“, – per interviu laidai „Zirkovyj šliach“ sakė dainininkė.

Parašiau jai: „Ilsėkis ramybėje, kadaise talentinga dainininke“. Tada pridėjau dar keletą „gerų“ žodelių, kurie nėra skirti eteriui. Todėl, kad tiesą sakant, buvau šokiruota. Ji man yra mirusi“.

Ukrainiečių dainininkė taip pat sukritikavo atlikėjus, kurie tyli ir nieko nesako apie karą Ukrainoje arba skelbia paveiksliukus su užrašu „Mes už taiką“.

„Šiandien pustoniai neegzistuoja. Šiandien yra tik juoda ir balta. Ir šiandien privalai pasakyti, už ką esi – už juoda ar balta. Šiandien negalima būti neutraliam, tiesiog apolitiškam ar tiesiog už taiką“, – teigė ji.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją