TMZ žiniomis, L. Kingas balandžio mėnesį gulėjo „Cedars-Sinai“ ligoninės Kardiologijos skyriuje.

Kaip rašoma tmz.com, antradienį L. Kingas pateikė skyrybų pareiškimą, nes du jo vaikai paragino tėvą išsiskirti su 7-tąja žmona, 59-erių Shawn King. Viešumoje prabilta ir apie moters galimą neištikimybę.

Taip pat kalbama, kad skyrybas galėjo išprovokuoti Shawn prašymas pakoreguoti testamentą. Pasak šaltinių, Shawn prašė ligoninėje gulinčio vyro užrašyti daugiau turto jai, o iš vaikų atimti palikimą. Tačiau su Shawn bendravęs šaltinis tvirtina, kad teisininkas tiesiog pasakė sutuoktiniams, kad laikas atnaujinti dokumentus, o kai medikai įspėjo, kad L. Kingas – arti mirties, ji labai susikrimto, tačiau jokiu būdu nenorėjo atimti iš vaikų palikimo.

Pora išgyveno santuokoje 22 metus, tai – aštunta L. Kingo santuoka. Su viena iš žmonų, Alene Akins, TV laidų vedėjas tuokėsi du kartus ir du kartus su ja skyrėsi.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (38)