Tuomet popmuzikos žvaigždė pagrasino, jog pakeis savo paskyros privatumo nustatymus ir padarys taip, kad jo viešinamas nuotraukas matytų tik artimiausi žmonės.

Justin Bieber ir Sofia Richie

Prie šio įrašo komentarą paliko ir buvusi J. Bieberio mylimoji Selena Gomez.

„Jei nenori, kad tavęs nekęstų, tai baik viešinti nuotraukas su savo nauja mergina. Tai turėtų būti jūsų asmeninis reikalas. Nepyk ant gerbėjų, jie tave myli“, – parašė aktorė ir dainininkė.

Tuomet J. Bieberis atsakė į jos komentarą: „Juokinga, kai žmonės, kurie manimi naudojosi dėl didesnio dėmesio, vis dar daro tą patį. Liūdna...“

Vėliau buvę mylimieji vienas kitą dar apkaltino ir išdavystėmis. Pasak J. Bieberio, S. Gomez jį išdavė su dainininku Zaynu Maliku.

Po šio viešo kivirčo J. Bieberis padarė savo paskyrą privačia, vėliau vėl pakeitė nustatymus, o dar po kiek laiko išvis ją ištrynė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)