Visgi savo laidoje „Slava PRO“ Slava Deminas atskleidė, kad Kyjivo meras turi mylimąją, bet kol kas ją nuo visuomenės slepia. Todėl galima daryti išvadą, kad V. Klyčko skyrybas su žmona Natalija paskubino ne tik santykių atšalimas ar atstumas, bet ir kita moteris.

Vitalijus Klyčko teigia, jo širdis užimta Ukrainos sostinės, nors, remiantis tam tikra informacija, Vitalijaus Vladimirovičiaus širdyje ne tik Kyjivas“, – sakė laidos vedėjas, užsimindamas apie kažkokią paslaptingą moterį.

Priminsime, kad neseniai Kyjivo meras V. Klyčko pranešė apie skyrybas su žmona Natalija. Jis sakė, kad pora jau daug metų gyvena skirtingoje šalyse, todėl skyrybos buvo logiška tokių santykių baigtis.

„Daug metų – skirtingi interesai, skirtingi gyvenimai. Ir nusprendėme tai padaryti oficialiai. Tai yra abiejų pusių noras. Mes vis dar palaikome gerus santykius, gerbiame vienas kitą, vaikai jau suaugę, o gyvenimas tęsiasi“, – teigė jis.

V. Klyčko ir Natalija susituokė 1997 m.

Santuokoje jie susilaukė trijų vaikų – dviejų sūnų ir vienos dukters.

Pastaruosius kelerius metus Natalija gyvena Vokietijoje, o V. Klyčko liko Ukrainoje.

Neseniai N. Klyčko taip pat pakomentavo savo skyrybas su Kyjivo meru V. Klyčko. Moteris užsiminė ir apie santykių griūties priežastis.

Savo instagramo paskyroje N. Klyčko (mergautinė pavardė – Jegorova) viešai prisipažino, kad savo buvusiam sutuoktiniui linki visa ko geriausio.

„Dėkoju už viską, kas pasitaikė mūsų bendram kely per 25-erius metus. Mūsų skyrybos – tai apgalvotas, abipusiu sutarimu priimtas sprendimas. Taip jau nutiko, kad per daugelį gyvenimo įvairiose šalyse metų mūsų keliai pamažu išsiskyrė. Užauginome tris nuostabius vaikus, kuriems visada būsime tėvai“, – parašė ji.

Taip pat ji pažymėjo, kad su buvusiu mylimuoju išsaugojo draugiškus santykius, ir jam palinkėjo visa ko geriausio.

„Mūsų santykiai ir toliau yra draugiški, kupini pagarbos vienas kitam. Visada palaikėme ir palaikysime vienas kitą bet kokiomis aplinkybėmis... Linkiu Vitalijui tik visa ko geriausio... Naujas gyvenimo skyrius prasideda...“ – pridūrė ji.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)