Žinią apie aplankiusius gandrus dainininkės sesuo paskelbė savo „Instagram“ kanale. Jauna mama pasidalino nuotrauka iš ligoninės ir atskleidė, kad jai gimė dukra.

Mergaitė gimė balandžio 8 d. Jos svoris – 4470 gramų, ūgis – 58 centimetrai.

„Sveika atvykusi į šį pasaulį, mano turte!“ – rašė 35-erių metų Natalija.

Žinią apie kūdikio gimimą jau pakomentavo ir laimingas senelis Vladimiras Friskė. Anot jo, mergytė labai primena jo velionės dukters Žanos sūnų.

N. Friskės kelias į motinystę buvo ilgas. Ji daug kartų bandė pastoti. 2013–2019 metais ji buvo ištekėjusi už Sergejaus Všivkovo. Pora nesėkmingai bandė susilaukti vaikelio. Vėliau paaiškėjo, kad jie turi genetinį nesuderinamumą.

Kaip pasakojo pati Natalija, ji patyrė ne vieną persileidimą. Po dar vieno nesėkmingo bandymo gydytojai pasakė, kad vienintelis būdas pastoti – dirbtinis apvaisinimas. Net ir tai išbandžius porai nepasisekė. N. Friskė neslėpė, kad ši nesėkmė buvo viena iš jos ir vyro skyrybų priežasčių.

Tačiau net ir po to moteris nenuleido rankų. Medikai pasakė, kad teliko viena viltis – in vitro fertilizacija (IVF), – tai apvaisinimas mėgintuvėlyje.

„Galiausiai nuėjau pas gydytoją, kuriuo pasitikėjau. Jis švelniai, rūpestingai, atidžiai supažindino mane su eiga ir viskas pavyko iš pirmo karto“, – laidoje „Zvezdy soshlis“ sakė sakė Natalija.

Natalija dukrą ketina auginti viena. Nėštumo pradžioje ji išsiskyrė su vaiko tėvu.

„Su būsimo vaikelio tėvu išsiskyrėme nėštumo pradžioje. Išsigandau ir išėjau. Jis nėra mano žmogus. Supratau, kad negaliu būti su juo. Kai tik jis išėjo, viskas gyvenime iškart pagerėjo“, – sakė N. Friskė.

Tiesa, ji neprieštarauja, kad jos vaikas bendrautų su tėvu.

Friskės dukters vardas kol kas neatskleidžiamas, tačiau mama tapusi Natalija tikina, kad nevadins jos sesers garbei.

„Nevadinsiu jos Žana. O kaip? Kol kas tai paslaptis“, – anksčiau socialiniuose tinkluose skelbė ji.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją