Trečiadienį, balandžio 12 d., davęs interviu TMZ, vyras atskleidė, kad jųdviejų keliai išsiskyrė likus dviem savaitėms iki hospitalizacijos. Taip pat P. Michaelsas nurodė, kad jį šokiravo naujiena, jog A. Bynes atsidūrė psichiatrijos klinikoje.

Jo teigimu, prieš nutinkant lemtingajam incidentui, kai 37-erių metų amžiaus aktorė nuoga vaikštinėjo po Los Andželą, jis nebuvo jos matęs tris dienas, tačiau A. Bynes galiausiai sugrįžo namo – su kitu vyru. Anot P. Michaelso, kilo didelis kivirčas, ir buvusi sužadėtinė pasakė, „jog jis jai neberūpi“. Taip jiedu ir išsiskyrė. P. Michaelsas pasiėmė savo daiktus ir išėjo.

Vyras tvirtino, kad buvo „šokiruotas“, kai ji dingo be žinios. Jo manymu, A. Bynes neatrodė keistai.


Tiesa, taip pat jis sakė, jog, grįžusi namo su kitu vyru, ji elgėsi neįprastai. P. Michaelsas pažymėjo, kad po skyrybų su ja nebendravo.

Jiedu susižadėjo 2020 m. vasario mėnesį. 2022 m. kovo mėnesį, kai baigė galioti globos susitarimas, A. Bynes pranešė persikelianti gyventi su P. Michaelsu. Beje, tai ne pirmas kartas, kai pora nutraukia santykius. Remiantis „E! News“ informacija, 2022 m. liepos mėnesį įsimylėjėliai buvo atšaukę sužadėtuves, bet po keleto mėnesių susitaikė.

A. Bynes buvo paguldyta į psichiatrijos kliniką po to, kai buvo pastebėta nuoga vaikštinėjanti netoli Los Andželo centro. Likus keletui dienų iki šio incidento, gerbėjai ją nufilmavo švenčiančią Šv. Patriko dieną ir vaizdo įrašą paskelbė platformoje „TikTok“.

Aktorė buvo išleista iš psichiatrijos klinikos, kur praleido tris savaites, pirmadienį, balandžio 10 d. Pranešama, kad jai buvo taikomas ambulatorinis gydymas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją