Prie nuotraukos, kuriai su mažiausia sesute pozuoja ir puspenktų metų Milesas Theodore ir pusseptintų pirmagimė Luna Simone, Ch. Teigen parašė: „Ji jau čia! Esti Maxine Stephens – namai tiesiog eina iš proto, mūsų šeima jau nebegali būti dar laimingesnė. Tėveliui byra džiaugsmo ašaros matant, kaip Luna ir Milesas myli mažąją sesutę. O aš vis dar bandau patikėti, kad ir po cezario reikia sauskelnių. Žodžiu, esame palaiminti. Ačiū visiems už meilę ir gerus linkėjimus“.

J. Legendas ta pačia nuotrauka pasidalino savo paskyroje ir parašė: „Mūsų šeimą papildė Esti Maxine Stephens, mūsų namai tiesiog sprogsta nuo laimės ir džiaugsmo. Negaliu atsistebėti Chrissy stiprybe ir ištverme, negaliu nustygti vietoje iš laimės, matydamas, kaip Luna ir Milesas myli savo sesutę. Esu be proto dėkingas likimui, žodžiais to nenusakyti“.

Laimingas tėtis patvirtino džiugią žinią praėjus kelioms valandoms po dukros gimimo. Prieš kiek laiko pora laukėsi dar vieno vaikelio, sūnaus Jameso, tačiau įvyko persileidimas. Šeima skausmu viešai dalijosi socialiniuose tinkluose.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją