Dabar dulkes nuo šių gandų nupūtė Stephenas Colbertas.

„Bijau, kad tiems, kurie domisi karališkuoju gyvenimu, turiu nerimą keliančių naujienų apie Anglijos karališkąją šeimą“, – savo laidą „The Late Show With Stephen Colbert“ pradėjo komikas.

„Visa karalystė staiga sunerimo, jog kažkur dingo Kate Middleton. Dabar interneto sekliai kalba, jog Kate dingimas gali būti susijęs su jos vyro Williamo, būsimojo Anglijos karaliaus, romanu“, – tęsė laidos vedėjas.

„Manau, mes visi žinome, kas yra ta tariama kita moteris. Kartokite paskui mane: Čalmlio markizė, – toliau kalbėjo jis. – Koks gražus vardas, kurį, kaip man ką tik pakuždėjo, ištariau neteisingai.“

Tuomet S. Colbertas pažymėjo, jog gandai apie princo Williamo ir markizės romaną sklando jau kelerius metus, ir pacitavo, ką apie juos kadaise rašė žurnalas „Cosmopolitan“.

Viskas prasidėjo 2019 metais, kai leidiniai atkreipė dėmesį, jog pašlijo Kate, Williamo ir Rose santykiai. Tuomet „In Touch“ žengė pirmąjį žingsnį ir pranešė, kad Williamas ir Rose galėjo užmegzti romaną, o kai Kate savo vyrą prirėmė prie sienos, šis esą „viską pavertė juokais ir pareiškė, kad tarp jų nieko nebuvo“.

Pati karališkoji šeima šių kalbų niekada nekomentavo, tačiau dienraščio „Daily Mail“ karališkasis reporteris Richardas Kay tvirtino, jog „abi pusės svarstė galimybę imtis teisinių veiksmų, bet kadangi nė viename iš pranešimų nebuvo pateikta jokių įrodymų, dėl ko kilo vadinamieji nesutarimai, jos nusprendė viską ignoruoti... Šie skaudūs gandai apie pašlijusius santykius yra tiesiog melagingi“.

Akivaizdu, kad visos spėlionės Rose ir Wiliamo tema atgijo tik dėl to, jog visi susidomėjo, kur iš tiesų yra Kate Middleton ir ką ji slepia nesirodydama viešumoje, kai aplinkui vėl pradėjo sklandyti kalbos, jog ji ir Williamas artėja skyrybų link.

Rose Hanbury – mados dizainerės Emmos Hanbury ir dizainerio Timothy Hanbury dukra. Rose močiutė Elizabeth Longman buvo artima karalienės Elžbietos II bičiulė. Ji buvo pamergė karalienės ir princo Philipo vestuvėse 1947-aisiais.

Anksčiau R. Hanbury dirbo modeliu.

2019-aisiais britų spauda mirgėjo pranešimais apie priešiškumą, įsivyravusį tarp Kate Middleton ir Rose Hanbury, markizės Cholmondeley, gyvenančios Norfolko grafystėje esančių karališkosios poros namų kaimynystėje. Viename straipsnyje buvo rašoma apie įsiplieskusį siaubingą kivirčą. Kitame – kad K. Middleton davė suprasti norinti, jog kaimo vietovėje įsikūrusi jos konkurentė būtų išstumta iš aukštuomenės rato, ir kalbėjo apie laipsnišką santykių nutraukimą.

Princas Williamas tuomet spaudoje buvo vaizduojamas kaip savotiškas taikdarys, bent dėl senos savo paties bičiulystės su R. Hanbury sutuoktiniu, aristokratų sluoksniui priklausančiu markizu Davidu Cholmondeley, norintis ir siekiantis, kad moterys taip pat sutartų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)