Atrodė, kad per „gyvą“ dainininkės šeštadienio vakaro pasirodymą Taimso aikštėje būta techninių problemų. Ji net liovėsi dainuoti savo dainą „Emotions“ ir pasakė žiūrovams užbaigti žodžius vietoje jos. „Stengiuosi būti šauni“, – pasakė ji miniai. M. Carey buvo pagrindinė atlikėja garsiojoje Niujorko aikštėje, kur pasitikti Naujųjų metų buvo susirinkę maždaug milijonas žmonių.

Po tokio pasirodymo sukruto viso pasaulio žiniasklaida, o paparacai, rodos, dar kartą atidžiau peržvelgė naujausias scenos primadonos nuotraukas. Užsienio žiniasklaidoje pasirodė prieš savaitę, gruodžio 24-ąją, darytos nuotraukos, kuriose Mariah užfiksuota einanti į marihuanos parduotuvę.

Kartu su žaliu sijonu bei juodai-raudonai languotu paltuku apsirėdžiusia M. Carey į parduotuvę užsuko ir dalis jos komandos. Užsienio naujienų portalas Dailymail.co.uk pabrėžia, kad išėjusi iš parduotuvės Mariah nieko rankose neturėjo.

Vis dėl to pikantiški kadrai prie parduotuvės pavadinimu „Originalus lapas“ sukėlė dar vieną disusijų audrą dėl nepavykusio pasirodymo. Užsienio portaluose pasipylė įtarimų, esą Mariah gali svaigintis suktinukėmis.

Parduotuvė „Originalus lapas“ savo interneto svetainėje giriasi parduodantys kokybiškus ir patikrintus produktus.

DELFI primena, kad pykčiu verdanti M. Carey vadybininkė pirmąją metų dieną nusiuntė laišką „Dick Clark Productions“, kuriame teigia, kad dainą „Emotions“ atliekanti dainininkė buvo pasmerkta nesėkmei, nes buvo išleista pasirodyti scenoje prieš milijoną Taimso aikštėje susirinkusių žiūrovų ir milijonus jų žiūrinčių transliaciją namuose neveikiant garso įrangai.

„Žinote, jos vidinės ausinės nedirbo ir visa jūsų prodiuserinė komanda nesudarė sąlygų jos sėkmei“, – dainininkės vadybininkė Stella Bulochnikov liejo pyktį laiške Markui Shimmeliui, kurio kompanija prodiusavo M. Carey televizijos pasirodymą, tiesiogiai transliuotą per ABC.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)