Naujienų portalui žvaigždės šeima sakė vertinantys gerbėjų jiems siunčiamą meilę.

„Mes sugniuždyti dėl tragiškos mūsų mylimo sūnaus ir brolio netekties. Matthew pasauliui suteikė daug džiaugsmo ir kaip aktorius, ir kaip draugas. Jūs visi jam labai daug reiškėte, o ir mes vertiname šią didžiulę meilės bangą“, – „People“ komentavo aktoriaus šeima.

Beje, šeima nuolat palaikė artimus ryšius su žinomu aktoriumi. M. Perry tėvai buvo šalia ir per ilgą kovą su priklausomybėmis.

Kai 2018 m. M. Perry buvo paguldytas į ligoninę po to, kai dėl ilgus metus trukusio opioidų vartojimo jam sprogo storoji žarna, jie skubėjo į ligoninę, kad būtų su sūnumi.

„Jie abu stovėjo prie mano lovos krašto“, – praėjusių metų rudenį „ABC News“ laidoje kalbėjo aktorius.

Matthew Perry su šeima

Delfi primena, kad šeštadienį mirė JAV komediniame seriale „Draugai“ išgarsėjęs aktorius Matthew Perry. Jam buvo 54-eri.

Užsienio naujienų portalui „Daily Mail“ teisėsaugos šaltiniai patvirtino, kad garsi žvaigždė nuskendo.

„Mylima komedijos žvaigždė mirė nuskendęs savo namuose esančioje sūkurinėje vonioje“, – pirminę mirties priežastį atskleidė šaltiniai ir pridėjo, kad aktorius buvo rastas namuose po to, kai į įvykio vietą dėl širdies sustojimo buvo iškviesti medikai.

Taip pat nurodoma, kad smurto žymių ant aktoriaus kūno neaptikta ir nerastos jokios narkotinės medžiagos.Policijos pareigūnai į aktoriaus namus nuvyko apie 16 val. (21 val. Lietuvos laiku) ir rado jį be sąmonės.

M. Perry’io mirtį tiria Los Andželo policijos departamento apiplėšimų ir žmogžudysčių skyriaus detektyvai.

Holivudas gedi dėl aktoriaus ir komiko M. Perry'io mirties. Jis geriausiai žinomas dėl savo simpatiško ir sarkastiško personažo Chandle’rio Bingo JAV 1994–2004 m. seriale „Draugai“.

Serialą kūrusi „Warner Bros. Television Group“ penkis kartus „Emmy“ nominuotą aktorių pavadino „komedijos genijumi“.

„Esame sugniuždyti mūsų brangaus draugo Matthew Perry mirties“, – sakoma studijos pareiškime, kurį gavo „The Times“. „Matthew buvo nepaprastai talentingas aktorius ir neatskiriama „Warner Bros. Television Group“ šeimos dalis.

Jo komedijos genialumo poveikis buvo juntamas visame pasaulyje ir jis paliko pėdsaką daugelio širdyse. Šiandieną pasitinkame skaudama širdimi. Siunčiame meilę jo šeimai, artimiesiems ir visiems ištikimiems gerbėjams“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją