Prieš keletą metų grožio konkurso „Mis Kolumbija“ laimėtoja tapusi moteris paviešino vaizdo įrašą, kuriame nusifilmavo šokanti praėjus trims savaitėms po kojos amputacijos, rašoma portale „People“.

Brolį Ricki rankomis apsivijusi 32-ejų metų tituluota gražuolė siūbuoja Elviso Crespo dainos „Besos de Coral“ ritmu. Smagu stebėti, kaip žaismingai pora sukasi aplinkui. Prilaikoma brolio D. Alvarez kartkartėmis atsilošia.

„Gyvenimas įsisiūbuoja su nepamainomu partneriu Ricki, – skelbia D. Alvarez palikta antraštė ispanų kalba. – Sunkumai dabar nesvarbūs! Gyvenime negalime jiems pasiduoti!“


Remiantis portale „Hola!“ paskelbtu pranešimu, dalį kairiosios kojos D. Alvarez teko amputuoti dėl komplikacijų, prasidėjusių po planinės pilvo operacijos. Kai tapo aišku, kad sutriko kraujo patekimas į kairiąją koją, gydytojai buvo priversti galūnę amputuoti ir taip užkirsti kelią tolesnėms komplikacijoms.

Žinia apie operaciją modelis pasidalijo socialiniame tinkle „Instagram“ birželio 14 d. Pranešimą iliustravo nuotrauka, kurioje D. Alvarez nusifotografavo gulinti ligoninės lovoje šeimos apsupty.

„Noriu pademonstruoji naująją savo versiją. Myliu savo kūną kaip ir anksčiau. Jaučiuosi laiminga šiame pasaulyje ir esu pasiryžusi visiems naujojo gyvenimo iššūkiams. Žinau, kad padedama Dievo galiu pasiekti VISKĄ.

„Kam gi reikalingos pėdos, jei turiu sparnus, kad galėčiau pakilti? Metas judėti pirmyn!“ – rašė moteris.

Kitoje paskelbtoje žinutėje D. Alvarez tikina per reabilitaciją nė sekundę neverkusi ir tiktai kartą sunerimusi dėl po operacijos užėjusio skausmo.


Praėjusį mėnesį apie atsigavimo procesą D. Alvarez atvirai papasakojo Kolumbijos radijo stočiai „La FM“. Tada ji minėjo, kad turės praeiti šiek tiek laiko, kol bus galima pradėti fizioterapiją, kadangi dešinioji pėda tebėra visiškai apmirusi.

„Esu informuota, kad turėsiu laukti ne mažiau kaip šešis mėnesius ir tik tada galėsiu pradėti vėl mokytis vaikščioti, kadangi dešinioji pėda dar nefunkcionuoja“, – sakė ji tada.

„Mis Kolumbijos“ karūną D. Alvarez laimėjo 2011-aisiais. Praėjus metams ji atstovavo savo šaliai grožio konkurse „Mis Visata“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (37)