Savo gimtadienį balerina ėmė švęsti nuo ryto. Po 24 val. ji sulaukė daugybė sveikinimo žinučių ir dovanų, kuriomis garsenybė gyrėsi socialiniuose tinkluose.


„Šiandien, savo gimimo dieną, noriu padėkoti visiems, kurie asmeniškai mane pažįsta, tiems, kas nėra abejingi mano likimui. Dėkoju man spektakliuose dalyvaujantiems žiūrovams, visiems, kurie dovanoja mano mėgstamų gėlių, tiems, kurie padėjo ir padeda sunkią akimirką“, – rašė A. Voločkova.


Tokią svarbią dieną su balerina buvo jos mylimasis Sergejus. Jie susipažino pernai metų pabaigoje TV laidoje „Susituokime!“. Jie iškarto suprato, kad absoliučiai vienas kitam tinka, ir greitai išvyko į romantišką kelionę.


Širdies draugas dalyvavo ir šventinėje vakarienėje, vykusioje viename Maskvos restorane. Į šventę susirinkusiems svečiams ir žurnalistams A. Voločkova papasakojo ir apie neseniai įvykusį nemalonumą lėktuve, kuriame ji, būdama neblaivi, atsidūrė skandalo epicentre.


Po jo policija jai surašė administracinio nusižengimo protokolą už tai, kad nesutiko užsidėti kaukės, kaip to reikalauja saugumo taisyklės. Pati balerina įsitikinusi, kad aviakompanijos darbuotojai specialiai sukėlė skandalą, kad pasidarytų sau reklamos su jos pavarde. Ji ketina kreiptis į teismą.


Šventėje buvo ir muzikinių siurprizų. A. Voločkova atliko kelias kompozicijas, taip pat dar kartą padėkojo draugams, atėjusiems jos pasveikinti. Į šventinę vakarienę atėjo dainininkė Katia Lel, Evelina Bledans, aktorius Nikita Džigurda.


Vakaro pabaigoje atnešė šventinį tortą. A. Voločkova teigė, kad seniai nesijautė tokia laiminga ir ilgai saugos atmintyje šio vakaro emocijas ir pojūčius.


Nepaisant gražių akimirkų, po kiekvienu įrašu iš gimtadienio internautai nešykštėjo aštrių komentarų.

Daugelis Anastasijos sekėjų šią šventę pavadino spektakliu ar tiesiog cirku prieš kameras, ne vienas svečių tarpe pasigedo ir balerinos artimųjų, pavyzdžiui, mamos ar jos dukters.

Įrašuose, kuriuos viešino pati sukaktuvininkė, matyti daug žmonių su kameromis ar fotoaparatais. Dėl šios priežasties gimtadienis pelnė ir viešųjų ryšių akcijos pavadinimą.

Komentaruose atsirado tikinančių, kad žiniasklaidą į šventę pasikvietė pati balerina, kuri, regis, tą vakarą daugiau dėmesio skyrė dalindama interviu, nei švęsdama su artimųjų kompanija.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)