Iki šiol tylėjusi, L. Michele pagaliau prakalbo apie tai, norėdama padėkoti savo gerbėjams ir išreikšti savo meilę mirusiam mylimajam.

Aktorė įkėlė į „Instagram“ judviejų su C. Monteithu nuotrauką ir parašė: „Ačiū jums visiems už pagalbą šiuo sunkiu metu, už jūsų milžinišką meilę ir paramą. Cory visada išliks mano širdyje“.
Lea Michele ir Cory Monteithas

Gerbėjai suskubo reaguoti į L. Michele pranešimą, negailėdami jai paramos žodžių. Vienas rašė: „Labai užjaučiu dėl tavo netekties, Lea. Tikiuosi, kad rasi stiprybės, kurios tau reikia įveikti šį sunkų laikotarpį, išlik pozityviai nusiteikusi ir su Dievo ir laiko pagalba atrasi ramybę“.

Kitas „Instagram“ vartotojas pridūrė: „Tu įveiksi šį sunkų laikotarpį!“

L. Michele dar prieš mylimojo mirtį atvirai papasakojo apie savo santykius su juo ir prisipažino, kad jis leido jai pasijausti „nesustabdoma“.

Aktorė atvirai pasakojo: „Kur kas įdomiau draugauti su žmogumi, su kuriuo kartu ir dirbi, kadangi mes sulaukiame daugiau dėmesio, nes vaidiname mylimuosius seriale, taip pat jais esame ir gyvenime. Jis yra geriausias žmogus, kokį tik žinau, jis pavertė mano gyvenimą tokiu nepaprastu ir esu jam labai dėkinga už tai, kad jis yra ne tik mano partneris, bet ir kolega. Svarbu turėti žmogų, kuris tave palaiko ir padrąsina, kuris priverčia tave pasijusti nesustabdoma, tikėti, kad gali padaryti viską pasaulyje vien dėl to, kad turi jį“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)