24 metų Nia Sanchez atstovavo Nevadai, kai praėjusią savaitę laimėjo grožio titulą – nors dirbo Disneilande ir tris kartus nesėkmingai varžėsi „Mis Kalifornijos JAV“ konkursuose, rašo people.com.

„Nevadoje gyvenu nuo 2012 metų rudens ir man buvo garbė atstovauti šiai valstijai „Mis JAV“ konkurse, - pirmadienį rašė ji savo pranešime spaudai. – Visą gyvenimą keliavau ir gyvenau įvairiose pasaulio vietose, įskaitant Vokietiją, Honkongą ir Abu Dabį, taip pat Vašingtono valstiją, Kaliforniją ir Nevadą. Dabar, kaip „Mis JAV“, pirmą kartą savo gyvenime gyvenu Niujorke“.

Kontroversija kilo po to, kai vienas šaltinis „Fox News“ pareiškė, jog N. Sanchez paliko „tam tikrų minimalių įtarimų dėl dokumentų“, susijusių su jos gyvenimu Nevadoje, nors tebegyveno Kalifornijoje.

Tačiau kitame pranešime „Mis Visatos Organizacija“ gynė N. Sanchez pergalę.

„Niai Sanchez Nevados vairuotojo pažymėjimas buvo išduotas 2013 metų sausį – gerokai prieš vienerius metus, kai ji sudalyvavo „Mis Nevados JAV“ konkurse, - savo pranešime rašė organizacija. – „Mis Visatos Organizacija“ neturi pagrindo abejoti jos gyvenamąja vieta ir mes džiaugiamės, galėdami priimti ją į savo organizaciją, ir tikimės bendradarbiauti su ja ateinančiais metais“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)