„Matthew netektis visus mus ypač sukrėtė. Buvome ne tik kolegos filmavimo aikštelėje. Mes esame šeima“, – rašoma pirmadienį kanalui CNN atsiųstame pareiškime, kurį pasirašė Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Davidas Schwimmeris ir Mattas LeBlancas.

„Kalbėti būtų galima be galo daug, bet šią akimirką norėtųsi paskirti sielvartui ir nepamatuojamos netekties apmąstymams, – toliau rašoma pareiškime. – Vėliau, kai jau galėsime, mes pasakysime šį tą daugiau. Dabar mintimis esame su Matty šeima, draugais ir visais tais, kurie jį mylėjo.“

Primename, kad aktorius M. Perry mirė šeštadienį savo namuose Los Andžele. Jam buvo 54-eri.

Manoma, kad M. Perry nuskendo, nors oficiali mirties priežastis dar nenustatyta, atliekami ir toksikologiniai tyrimai.

Pirminiai autopsijos rezultatai buvo „atidėti“, po jų turi sekti toksikologinių tyrimų atsakymai. Tai paaiškėjo po to, kai buvo paviešintas 15 sekundžių trukmės skambutis į dispečerinę, atskleidžiantis momentą, kai aktoriaus padėjėjas paskambino pagalbos telefonu 911 ir pranešė apie sustojusią širdį.

Pagalbos tarnybos taip pat paviešino garso įrašą, kuriame užfiksuotas momentas, kai į įvykio vietą atskubėjo gelbėtojai, pranešę apie nuskendusį žmogų – ši nelaimė įvardijama skubia medicininės pagalbos situacija nr. 9.

Garso įraše girdėti, kaip pirmasis gelbėtojas, pasirodęs įvykio vietoje, sako: „Agentas 23. Gelbėjimas 23. Skubi medicininė situacija 9 per radijo ryšį. Reaguojame į skendimą“.

Aktorius, kurį išgarsino Čandlerio Bingo vaidmuo seriale „Draugai“, buvo atvirai kalbėjęs apie savo kovą su opiatais ir alkoholizmu, tačiau per pastaruosius interviu tvirtino, kad išmoko gyventi blaiviai.

Teigiama, kad apžiūrėjus namus, buvo rasta antidepresantų ir vaistų nuo nerimo, tačiau jokių nelegalių medžiagų pėdsakų namuose nebuvo.

Los Andželo apygardos koroneris M. Perry mirties priežastį įvardijo kaip „atidėtą“ – tai reiškia, kad norint ją nustatyti, reikia atlikti daugiau tyrimų. Ji bus paskelbta, kai bus gauti toksikologinių tyrimų rezultatai.

Sekmadienio popietę koroneris perdavė jo kūną šeimai, tačiau pažymėjo, kad mirties priežastis dar nežinoma.

Teismo medicinos eksperto biuras pirminius rezultatus paskelbia per kelias dienas, tačiau galutiniai toksikologinių tyrimų rezultatai gali būti gauti tik po šešių – aštuonių savaičių.

Šeimos draugai sakė, kad paskutinėmis dienomis žvaigždė atrodė „pavargęs“, o paskutiniame „Instagram“ įraše, kuriuo jis pasidalijo šios savaitės pradžioje, jis paskelbė nuotraukas, kurioms pozavo savo namų baseine.

Jų prierašas skelbė: „Ach, ar aplinkui srūvantis šiltas vanduo verčia jaustis gerai? Aš Mattmanas“.

Praėjusiais metais išleistuose memuaruose M. Perry rašė, kad pastangos gyventi blaiviai jam kainavo 9 mln. dolerių, ir atskleidė, kad dalyvavo 6 tūkst. anoniminių alkoholikų susirinkimų, 15 kartų gydėsi reabilitacijos klinikoje ir 65 kartus jam buvo atliekama detoksikacija.

Jis tikino, kad 2021 metais įveikė priklausomybę, todėl buvo manoma, kad gyveno sveikiau.

Jis pradėjo žaisti piklbolą – žaidimą, panašų į tenisą ir stalo tenisą – ir paprastai žaisdavo jį du kartus per dieną, sakė draugai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją