„M. Galkinas Toronte – didelis nusivylimas. Galėjai pasižiūrėti „YouTube“ bet kurį jo pasirodymą Izraelyje ar Amerikoje ir neiti. Sprendžiant iš visko, jam seniai niekas nieko naujo nebeparašo. Iš scenos padvelkė suplėkusiu sovietiniu komitetu“, – teigiama vienoje iš žinučių.

Pats M. Galkinas kol kas situacijos nepakomentavo, informuoja unian.net. Primename, kad pasirodymas Toronte buvo jo didelio pavasarinio turo dalis.


Socialinių tinklų naudotojų reakcija:

„Pateikiau prašymą dėl pinigų grąžinimo, pažiūrėsime.“

„Irgi prašysiu grąžinti pinigus.“

„Naujas Petrosiano įsikūnijimas.“

„Nuobodus jis.“

Delfi primena, kad M. Galkinas karui Ukrainoje prieštarauja jau nuo pirmųjų jo dienų. Dėl savo „antivalstybinių“ pasisakymų komikas Rusijoje nuo šiol laikomas „užsienio agentu“. Rusijos teigimu, garsus vyras užsiima politine veikla ir už tai gauna pinigus iš Ukrainos.

Šių metų vasario 24 dieną Rusijai įsiveržus į Ukrainos teritoriją, M. Galkinas ne kartą kalbėjo, kad taikūs Ukrainos miestai buvo bombarduojami Kremliaus nurodymu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)