Kalėdų dieną K. Middleton su vyru, princu Williamu, ir vaikais sveikinosi su geranoriškais žmonėmis prie Šv. Marijos Magdalietės bažnyčios. Ši išvyka buvo pirmas kartas, kai Velso princo ir princesės jauniausias vaikas šventinėje eisenoje prisijungė prie savo tėvų ir brolio su seserimi.

Į karališkąsias tradicines šventines pamaldas susirinkusi šeima buvo apipilta visuomenės dėmesiu. Bene daugiausiai jo kliuvo princui Louisui, kuris ir vėl parodė savo šmaikščiąją pusę: demonstravo vaikišką nekantrumą, smagiai šypsojosi ar žaidė su savo kalėdiniu žaisliuku – nykštuku.

Louisas yra tas šeimos narys, kuris pavogė visą dėmesį per velionės karalienės Elžbietos II platininio jubiliejaus iškilmes birželį. Tuomet padykusio mažylio nuotraukos ir emocijos apskriejo visą pasaulį.

Princas Louisas nenustygo vietoje, Kate Middleton mėgino jį drausminti

Šių metų Kalėdų pamaldos buvo neabejotinai su kartėlio prieskoniu karališkajai šeimai, nes jos – pirmosios po karalienės Elžbietos II mirties.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)