Šventėje, surengtoje restorane „Locanda Verde“, Ch. Walkenas dalyvavo kartu su 79 metų žmona Georgianne, su kuria susituokė 1969 metais. Jis pasipuošė juodais marškinėliais, tamsiai mėlynu megztiniu, laisvomis kelnėmis ir patogiais sportiniais bateliais.

Pakeliui į restoraną aktorius sulaukė gerbėjų prašymų pasirašyti, dėl ko tikrai neatrodė susierzinęs.

Christopheris Walkenas

Juosta „Deer Hunter“, kurioje Ch. Walkenas 1978 metais vaidino kartu su R. De Niro, jam buvo itin sėkminga – už Vietnamo karo veterano Nicko Čevotarievičiaus vaidmenį jis pelnė „Oskarą“ už geriausią antrojo plano aktoriaus darbą. R. De Niro buvo nominuotas geriausio aktoriaus kategorijoje, tačiau apdovanojimo negavo.

Naujausias Ch. Walkeno darbas didžiajame ekrane – juosta „Kopa: antra dalis“, be to, seriale „Severance“ jis vaidina Burtą Goodmaną.

Ilgamečiai bičiuliai Ch. Walkenas ir R. De Niro kino ekranuose paskutinį kartą susitiko kritikų palankiai įvertintoje komedijoje „The War with Grandpa“.

Christopheris Walkenas

R. De Niro gimtadienio šventėje netrūko garbingų ir garsių svečių, tarp kurių buvo galima išvysti Umą Thurman, Paulą McCartney‘į, Martiną Scorsese, Alecą Baldwiną, George‘ą Lucasą ir Francį Fordą Coppolą.

Balandį R. De Niro su mylimąja Tiffany Chen susilaukė dukros Gios, bet džiugia žinią pasidalino tik gegužės pradžioje, nemenkai nustebindami visuomenę. R. De Niro – septynių vaikų tėvas, kuri vyriausiai atžalai 51 metai, o jauniausiai keturi mėnesiai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją