„Labai realistinis netikras pilvas, – sarkastiškai pakomentavo Ch. Teigen nuotrauką, darytą sausio 13 d., iš karto po cezario pjūvio.

„Ypač sužavėjo šis komentaras“, – parašė ji, turėdama omenyje komentarą, kurio autorius teigė, kad Ch. Teigen iš tiesų yra vyras ir vaikščiojo su netikru pilvu, imituodama nėštumą.

Chrissy Teigen per gimdymą

Interviu „People“ Ch. Teigen papasakojo apie pirmą jai darytą cezario pjūvį ir paaiškino, kuo įdomi buvo ši patirtis: „Džiaugiausi, nes jau du kartus buvau gimdžiusi natūraliai, pamaniau – išbandysiu šį būdą. Man tikrai patiko. Esu patenkinta, kad turėjau galimybę patirti ir vienokį, ir kitokį gimdymo būdą.“

Ch. Teigen su vyru dainininku Johnu Legendu augina 7 m. dukterį Luną Simone, 4 m. sūnų Milesą Theodore ir 4 mėnesių dukterį Esti Maxine.

„Pjūvis – rimta intervencija, niekada nežinai, kada pilvas visiškai sugis, – kalbėjo moteris. – Manau, akimirką atveria visus vidaus organus, bet manęs tas netrikdo.“

Ch. Teigen mėgaujasi šeimyniniu gyvenimu ir tarsi liūtė kovoja už savo šeimą. Tuo įsitikino parašiusieji nedraugiškų komentarų neseniai Venecijoje besilankiusiai šeimai. Ch. Teigen išpublikavo nuotraukų, kuriose jos vyras neša nešyklėje jų jauniausią dukterį, pasodintą taip, kad ji žiūri į tėtį. Žmonės suskubo komentuoti, kad mergaitė nešyklėje sėdi neteisingai – ji turėtų būti pasodinta aukščiau ir žiūrėti į išorę.

Ch. Teigen nieko nelaukusi atsakė, kad dukteriai buvo patogu taip sėdėti: „Ji nemėgsta sėdėti aukštai, jai patinka dairytis ir matyti tėtį. Ji saugi ir laiminga.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją