Gerai informuoti šaltiniai TMZ sakė, kad Sasekso kunigaikščiai dalį savaitgalio praleido apžiūrinėdami 8 mln. dolerių vertės sklypą Malibu.

Šaltinių teigimu, Meghan ir Harry apsižiūrėjo beveik 6 akrų ploto sklypą. Vienas gyvenamasis statinys sklype jau yra, yra ir didžiulis baseinas, bet tai dar ne viskas – išlieti pamatai 929 kvadratinių metrų ploto pagrindinei rezidencijai.

Skelbiama, kad vieta itin nuošali ir privati – yra vartai, už kurių ilgas kelias automobiliu iki pagrindinio namo. Tai viena iš priežasčių, kodėl projektas taip patikęs Meghan ir Harry.

Skaičiuojama, kad šio nekilnojamojo turto objekto vertė gali siekti 8 mln. dolerių – namo statybos planams jau pritarta, jau dirba ir statybininkų komanda. Jeigu Harry ir Meghan nuspręs šį objektą įsigyti, statyboms dar gali prireikti 10 mln. dolerių.

Šiuo metu Meghan ir Harry gyvena 14 mln. dolerių kainuojančioje rezidencijoje Montesite, kuri yra gana toli nuo Holivudo spindesio ir glamūro. Malibu būstas būtų už dvidešimtiems kilometrų nuo garsenybių pamėgto Nobu ir kiek mažiau nei už valandos automobiliu iki Los Andželo ir Beverli Hilso.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją