Laida „Večernij Urgant“ įprastai yra rodoma nuo pirmadienio iki penktadienio prieš vidurnaktį.

Tiesa, buvo pastebėta, kad paskutinį kartą ši laida rodyta vasario 21-ąją dieną. Tuo tarpu vasario 23-iosios dienos pirmojo kanalo programoje buvo nurodyta, kad „Večernij Urgant“ bus transliuojama penktadienį, tačiau vietoje jo rodomas „Didysis žaidimas“.

„Pervyj kanal“ atstovas teigė, kad „Večernij Urgant“ laidos nebuvo suplanuota rodyti dėl artėjančio savaitgalio, o paskutinis programos pakeitimas buvo „susijęs su svarbiais socialiniais ir politiniais įvykiais“.

Ivanas Urgantas, žinoma, ir toliau dirba pirmajame kanale“, – tikino kanalo atstovas.

Tiesa, dieną prieš tai laidų vedėjas bei garsus rusų komikas I. Urgantas savo „Instagram“ paskyroje, kurią seka beveik 10 mln. žmonių, paskelbė juodo kvadrato iliustraciją, kurią papildė žodžiai: „Baimė ir skausmas. KARUI NE“.


Po šiuo įrašu pasipylė tūkstančiai internautų komentarų. Tarp palaikančiųjų garsenybę buvo ir kritikuojančių I. Urgantą, kad visa tai jie mielai išgirstų „Pervyj kanal“ televizijos eteryje, o ne socialiniame tinkle. Komentarų skiltyje buvo ir raginančių Ivaną pasitraukti iš minėtojo Rusijos televizijos kanalo.

„Večernij Urgant“ scenarijaus autorius Aleksandras Gudkovas ir kiti kultūros veikėjai taip pat kritikavo rusų karinės operacijos Ukrainoje pradžią.

Vasario 24-osios naktį Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas įsiveržė į Ukrainą ir pradėjo karinius veiksmus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Dalintis
Nuomonės