Kaip rašo People.com., toksikologijos specialistų ataskaitoje nurodoma, kad 21-erių reperis mirė netyčia perdozavęs oksikodono ir kodeino, trečiadienį pranešė Kuko apygardos medicinos ekspertų tarnyba.

„Medicinos ekspertų tarnyba nustatė 21-erių J. A. Higginso mirties priežastį ir pobūdį. J. A. Higginso mirtis – apsinuodijimo oksikodonu ir kodeinu rezultatas. Mirties pobūdis – nelaimingas atsitikimas“, – skelbiama tarnybos pranešime.

Apie nelaimę pirmasis pranešęs portalas TMZ rašė, kad gabenamas į ligoninę reperis išliko sąmoningas. Nuvežtas į ligoninę jis netrukus mirė.

Kuko apygardos medicinos ekspertų tarnybos atstovas spaudai anksčiau patvirtino, kad reperis buvo pripažintas mirusiu 3 val. 14 min. ryto „Advocate Christ“ medicinos centre. Vėliau čia buvo atliktas skrodimas.

Gruodžio 9-ąją paskelbtame pranešime Kuko apygardos medicinos ekspertų tarnyba teigė, kad „siekiant nustatyti mirties priežastį ir pobūdį būtini papildomi tyrimai. Mirties priežastis ir pobūdis šiuo metu nežinomi“.

Juice WRLD gruodžio 2-ąją, likus vos savaitei iki mirties, atšventė 21-ąjį gimtadienį.

Paskutiniame „Instagram“ įraše reperis aiškino planuojantis savo gimtadienį švęsti „visą savaitę“.

Po Juice WRLD mirties TMZ pranešė, kad privatus lėktuvas, kuriuo jis skrido, gabeno beveik 32 kilogramus marihuanos ir buteliuką sirupo nuo kosulio su kodeinu. Lėktuve buvę Juice WRLD draugai pasakojo, jog mirusi žvaigždė nuolat vartojo vaistus, ir teigė matę, kaip jis gėrė tabletes netrukus prieš mirtiną priepuolį.

Prieš gruodžio 13-ąją įvykusias reperio laidotuves jo motina Carmella Wallace TMZ pateikė pranešimą, kuriame aiškino, kad jos sūnus kovojo su priklausomybe nuo receptinių vaistų, o dabar šeima bando susitaikyti su netektimi.

„Mes visa širdimi mylėjome Jaradą ir negalime patikėti, kad jis išėjo taip anksti. Jis kovojo su priklausomybe nuo receptinių vaistų – apie tai Jaredas užsimindavo dainose ir savo gerbėjams“, – pranešime teigė reperio mama.

Ji pridūrė: „Priklausomybė nepripažįsta ribų, jos poveikis yra kur kas stipresnis už su ja kovojantį asmenį. Jaradas buvo sūnus, brolis, anūkas, draugas ir dar daugiau krūvai žmonių, kurie labiau už viską norėjo, kad jis įveiktų savo priklausomybę“.

Juice WRLD savo dainose dažnai minėdavo vaistų ir narkotinių medžiagų vartojimą. Pasak jo mamos, tokiu būdu jis stengėsi padėti kitiems su priklausomybe kovojantiems žmonėms leisdamas jiems suprasti, kad nėra vieni.

„Viliamės, kad jo muzikoje pradėti pokalbiai ir jo palikimas padės kitiems laimėti tokias kovas – juk to jis norėjo labiau už viską. Žinome, jog meilės, džiaugsmo ir emocinio atvirumo kupinas Jarado palikimas gyvuos ir toliau“, – teigė C. Wallace.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (60)