Interviu naujausiam „Marie Claire“ numeriui J. Aniston savo sutuoktinį Justiną, su kuriuo susipažino 2011 metais juostos „Kelionių aistra“ („Wanderlust“) filmavimo aikštelėje, pavadino „tinkamu žmogumi“ jai.

„Žinau tik, kad jaučiuosi visiškai suprasta, dievinama, nesvarbu kokios būsenos esu, – džiaugėsi 47 metų aktorė. – Nėra manyje tokios dalies, kad jausčiausi nepatogiai ją rodydama, demonstruodama. Ir tai atskleidžia geriausią mano dalį, nes man jis labai rūpi. Jis yra labai geras žmogus. Man skaudu net galvoti, kad galėčiau jį įskaudinti“.

Atvirai kalbėdama apie „gėdijimą“, aktorė tvirtina nenorinti būti „sumenkinta iki liūdno, bevaikio žmogaus“.

„Mane gėdijo dėl mano vedybinio statuso, mane gėdino dėl mano skyrybų, mane gėdino dėl spenelių, – toliau aiškina J. Aniston – Maždaug, „Kodėl mes žiūrime į moteris per šį savotišką kritikos didinamąjį stiklą? Kodėl mes to klausomės?“ Tiesiog galvojau, kad dirbau per daug sunkiai šiame gyvenime ir šioje karjeroje, kad būčiau sumenkinta iki liūdno bevaikio žmogaus“.

Ir nors aktorės karjeroje buvo ne tik ją garsenybe pavertęs Rachel Green, bet ir daugybė kitų labai sėkmingų vaidmenų, ji prisipažįsta, kad jau ima pabosti gyvenimas priešais kameras.

„Dabar toks metas, kai nesu visiškai tikra dėl to, ką darau. Esu atsidūrusi savotiškoje kryžkelėje ir bandau išsiaiškinti, kas iš esmės mane įkvepia. Tai, kuo gyvenau anksčiau, nebūtinai dabar tuo gyvenu… Dabar didžiausias iššūkis yra išsiaiškinti, kas mano širdį verčia dainuoti“, – atviravo aktorė „Marie Claire“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (35)